Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ 

від 08 вересня 2022 р                       Миколаїв                                          № 14/1 

Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо      відведення  земельної  ділянки в оренду громадянам Петренку Віталію Олександровичу та Петренко Ользі Василівні   по  пров. Новоселів,7/1 в       Інгульському        районі         м. Миколаєва (земельна ділянка забудована) 

Розглянувши звернення громадян,  дозвільну справу  №23038-000485302-007-12 від 22.06.2021, наявну земельно-кадастрову інформацію,  рекомендацію постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Громадянам Петренку Віталію Олександровичу та Петренко Ользі Василівні надати дозвіл на виготовлення проєкту    землеустрою    щодо      відведення    земельної    ділянки   орієнтовною площею 400 кв.м в оренду на 2 роки,   з цільовим призначенням відповідно  до класифікатора видів цільового    призначення     земельних    ділянок: В.02.02.01 – для реконструкції   квартири   №1  під індивідуальний житловий будинок по пров. Новоселів,7/1, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 30.06.2021 № 25362/12.01-47/21-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 

2.  Замовникам надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради розроблений проєкт землеустрою. 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г. 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: