Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  09 вересня 2022 р                                       Миколаїв                                                         № 495 

Про організацію видачі рису та соняшникової олії на безоплатній основі в умовах воєнного стану населенню міста Миколаєва 

З метою забезпечення життєдіяльності в умовах воєнного стану шляхом  роздачі рису та соняшникової олії населенню міста Миколаєва, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», угоди від 28.04.2022 між Миколаївською міською радою через її структурний підрозділ, департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, і Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Порядок видачі рису та соняшникової олії на безоплатній основі в умовах воєнного стану населенню міста Миколаєва (додається).
  2. Затвердити перелік установ по забезпеченню рисом та соняшниковою олією населення міста Миколаєва (додається).

3.Затвердити форму списку отримувачів рису та соняшникової олії (додається).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д.

Міський голова                                                                                  О.СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому міської ради від  09.09.2022 № 495

 

ПОРЯДОК
видачі рису та соняшникової олії на безоплатній основі в умовах воєнного стану населенню міста Миколаєва 

1.Порядок видачі рису та соняшникової олії на безоплатній основі в умовах воєнного стану населенню міста Миколаєва визначає механізм  видачі на безоплатній основі рису та соняшникової олії (далі – Допомога), з метою задоволення нагальних потреб мешканців міста Миколаєва у продовольчих товарах в умовах воєнного стану.

2.Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі – Департамент) організовує забезпечення отримання Допомоги за Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні на підставі акта приймання-передачі продовольчої допомоги -маніфесту про дистрибуцію.

3.Департамент забезпечує передачу Допомоги населенню міста Миколаєва через установи, перелік яких затверджується рішенням виконавчого комітету міської ради.

4.Прийом Допомоги здійснюється установами із заповненням товарно-транспортної накладної про прийом товару, один примірник якої передається Департаменту.

5.Адміністрації районів Миколаївської міської ради забезпечують видачу отриманої Допомоги мешканцям міста Миколаєва, місце проживання яких зареєстровано у багатоквартирних будинках, на підставі паспорта або ID-картки з довідкою про реєстрацію місця проживання особи.

6.Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) забезпечує видачу отриманої Допомоги:

- мешканцям міста Миколаєва,  місце проживання яких зареєстровано в індивідуальних житлових будинках, на підставі паспорта або ID-картки з довідкою про реєстрацію місця проживання особи;

.- внутрішньо переміщеним особам на підставі документа, що посвідчує особу та довідки внутрішньо переміщеної особи;

- підприємствам, установам та організаціям за їх запитом.

7.Керівники установ, перелік яких затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради, організовують та забезпечують видачу отриманої Допомоги рівномірно та справедливо із розрахунку 15 кг рису та  0,92 кг соняшникової  олії (1 пляшка) на 1 особу.

8.Після видачі Допомоги установи надають до Департаменту заповнені списки отримувачів рису та соняшникової олії відповідно до форми, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради. 

____________________________________________________________________

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому міської ради
від   09.09.2022 № 495

 

Перелік установ по забезпеченню рисом та соняшниковою олією
населення міста Миколаєва 

№ п/п

Назва підприємства

Кількість осіб

1

Адміністрація Центрального району

Миколаївської міської ради

11440

2

Адміністрація Заводського району

Миколаївської міської ради

11440

3

Адміністрація Інгульського району  Миколаївської міської ради

10010

4

Адміністрація Корабельного району

Миколаївської міської ради

7150

5

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

59960

 

Всього

100000

 

  • Додати до Словника
     
    • Новий список слів для Українська → Російська...
       
    • Створити новий список слів...
  • Копіювати

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: