Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від  22 серпня 2022 р                                      Миколаїв                                                                 № 474 

Про організацію видачі продовольчих товарів на безоплатній основі в умовах воєнного стану 

З метою забезпечення життєдіяльності населення міста Миколаєва в умовах воєнного стану шляхом  роздачі продовольчих товарів особам, які втратили роботу та знаходяться на обліку в Миколаївському міському центрі зайнятості, та населенню міста Миколаєва, враховуючи лист Миколаївського міського центру зайнятості від 28.07.2022 № 18/09/1219-22, відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022  № 2102-IX, угоди від 28.04.2022 між Миколаївською міською радою через її структурний підрозділ, департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, і Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні, акта приймання-передачі продовольчої допомоги від 18.08.2022, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

ВИРІШИВ: 

1.Затвердити Порядок видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану особам, які втратили роботу та знаходяться на обліку в Миколаївському міському центрі зайнятості, та населенню міста Миколаєва (додається).

2.Затвердити розподіл видачі продуктових наборів (додається).

3.Затвердити форму списку отримувачів продуктових наборів (додається).

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д. 

Міський голова                                                                                   О.СЄНКЕВИЧ 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради
від 22.08.2022 № 474

 

 

ПОРЯДОК
видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану особам, які втратили роботу та знаходяться на обліку в Миколаївському міському центрі зайнятості, та населенню міста Миколаєва 

1. Порядок видачі продуктових наборів на безоплатній основі в умовах воєнного стану особам, які втратили роботу та знаходяться на обліку в Миколаївському міському центрі зайнятості, та населенню міста Миколаєва визначає механізм  видачі на безоплатній основі  продовольчих товарів (далі – Допомога), з метою задоволення нагальних потреб мешканців міста Миколаєва в продуктових наборах в умовах воєнного стану.

2. Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі – Департамент) організовує забезпечення отримання Допомоги за Всесвітньою продовольчою програмою про здійснення екстреної роздачі продовольства постраждалому від кризи населенню в Україні в рамках обмеженої надзвичайної операції ВПП в Україні.

3. Департамент забезпечує здійснення передання Допомоги у розрахунку один продовольчий набір на одну особу на підставі  актів приймання - передачі Допомоги згідно із розподілом продуктових наборів.

4. Адміністрації районів Миколаївської міської ради організовують та забезпечують видачу продуктових наборів особам, які втратили роботу та знаходяться на обліку у Миколаївському міському центрі зайнятості, згідно із   списками, наданими Миколаївським обласним центром зайнятості, та в розрізі районів міста.

5. Міський територіальний центр (надання соціальних послуг) організувує та забезпечує видачу продуктових наборів населенню міста Миколаєва.

6.Адміністрації районів Миколаївської міської ради інформують осіб, які знаходяться на обліку у Миколаївському міському  центрі зайнятості щодо термінів, порядку, місць видачі та переліку необхідних документів для отримання Допомоги.

7. Видача допомоги здійснюється рівномірно, справедливо з розрахунком  по одному продуктовому набору на одну особу на підставі паспорта або іншого документа, що посвідчує особу.

8. Під час видачі продуктових наборів ведуться списки отримувачів продуктових наборів за формою, затвердженою рішенням виконавчого комітету міської ради.

9. Після видачі продуктових наборів адміністрації районів Миколаївської міської ради та міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надають до Департаменту заповнені списки отримувачів продуктових наборів  відповідно до форми, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради. 

_____________________________________________________________

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради
від 22.08.2022 № 474 

Розподіл видачі продуктових наборів

 

№ п/п

Назва підприємства

Кількість, шт.

1

Адміністрація Центрального району

Миколаївської міської ради

527

2

Адміністрація Заводського району

       Миколаївської міської ради

540

3

Адміністрація Інгульського району

Миколаївської міської ради

498

4

Адміністрація Корабельного району

Миколаївської міської ради

243

5

Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

3192

 

Всього

 

5000

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
рішення виконкому
міської ради
від  22.08.2022 № 474

 

Форма списку отримувачів продуктових наборів 

№ п/п

П.І.П/б особи, що отримала Допомогу

Адреса місця проживання

Підпис особи, що отримала Допомогу

Примітка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього  отримали продуктові набори:          осіб 

 

Підпис відповідального

МП

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: