Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 29 червня 2022 р                            Миколаїв                                       № 397

 

Про визнання рішення виконкому
Миколаївської міської ради від 14.09.2018
№ 805 «Про встановлення опіки над дитиною
ПІП, дата народження» таким, що втратило чинність

 

Розглянувши документи про визнання рішення виконкому Миколаївської міської ради від 14.09.2018 № 805 «Про встановлення опіки над дитиною ПІП, дата народження» таким, що втратило чинність, встановлено, що дитина усиновлена громадянами України (рішення Заводського районного суду м. Миколаєва від дата справа № номер).

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, відповідно до п. 50 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Рішення виконкому Миколаївської міської ради від 14.09.2018 № 805 «Про встановлення опіки над дитиною, ПІП, дата народження» визнати таким, що втратило чинність.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Покітко А.М.

 

Міський голова                                                                        О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: