Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 34/16 від 2013-10-31

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодовідведення земельних ділянок громадянам та внесеннязмін до рішень міської ради по Ленінському району м. Миколаєва(П.13 Р.1 ВТР.ЧИН. №43/29 ВІД 16.09.14)


П.13 Р.1 ВТР.ЧИН.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

1. Громадянці Орельській Наталі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 473 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Залізничній,64.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.09.2013, протокол № 100, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Громадянам Клімову Віктору Валерійовичу, Клімовій Ользі Григорівні та Харченку Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки орієнтовною площею 540 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Ініціативній,50/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.09.2013, протокол № 101, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


3. Громадянці Андрєєвій Лідії Кузьмівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 516 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Круговій,83.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.09.2013, протокол № 100, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


4. Громадянину Тросиненку Федору Петровичу, інваліду ІІІ групи, для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 31,5 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 3 роки, для тимчасового розміщення та подальшого обслуговування металевого гаража без оглядової ями, у районі житлового будинку №28-А по вул.1 Лінії.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.09.2013, протокол № 100, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


5. Громадянам Зубарєву Анатолію Вікторовичу та Зубарєву Валерію Тарасовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Листопадовій,31.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.09.2013, протокол № 101, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


6. Громадянину Мокрицькому Ігорю Михайловичу, лікарю травматологу-ортопеду міської лікарні №4, у зв'язку зі службовою необхідністю (виконання ургентації), для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 25 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з метою надання її в оренду строком на 3 роки, для тимчасового розміщення та подальшого обслуговування металевого гаража без оглядової ями, поблизу житлового будинку №46-а по пр. Миру.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.09.2013, протокол № 102, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 6 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013 та знято з розгляду за пропозицією депутата Миколаївської міської ради Омельчука О.А.

7. Громадянину Ратушняку Анатолію Костянтиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 535 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Квітневій,17.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.09.2013, протокол № 102, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 7 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



8. Громадянці Буравковій Анжелі Євгенівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1180 кв.м, у тому числі 1000 кв.м - у власність, 180 кв.м - в оренду, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Піонерській,28.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.09.2013, протокол № 102, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 8 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



9. Громадянину Стасишину Сергію Олександровичу для складання проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки №34 орієнтовною площею 572 кв. м, із земель комунальної власності, для ведення садівництва у складі СТ «Гудок».
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 9 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



10. Громадянину Тітюнникову Віктору Стасісовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 534 кв.м, за рахунок земельної ділянки, наданої в оренду гр.Крачун А.М. рішенням Миколаївської міської ради від 13.10.2010 №50/35, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.2 Поздовжній,2/5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 23.09.2013, протокол № 102, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 10 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.




11. Громадянці Рацин Світлані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 468 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Затишному,23-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 11 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.




12. Громадянину Ляльку Семену Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 910 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.1 Інгульській,9.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 12 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



13. Громадянці Баштовій Олені Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 597 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Орджонікідзе,91.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 13 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.
14. Громадянці Шевченко Ганні Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 176 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.9 Лінії,3.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 14 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



15. Громадянці Шевченко Катерині Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 346 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.9 Лінії,3/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 15 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



16. Громадянці Сергатовій Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 494 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Залізничній,80/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 16 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



17. Громадянці Коробковій Ларисі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 801 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.7 Поздовжній,13.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 17 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


18. Громадянину Сизому Дмитру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 610 кв.м, за рахунок земель Одеської залізниці, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Залізничній, 8-А.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 18 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



19. Громадянці Шаманській Лідії Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 428 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Залізничному,8.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 19 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


20. Громадянам Куречці Наталії Олександрівні та Рогалевич Валентині Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки орієнтовною площею 987 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.6 Інгульській,5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 20 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


21. Громадянці Ведяпіній Ользі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 518 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Чапаєва,1/5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 21 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.



2. Продовжити дію дозволів, наданих рішеннями міської ради та внести зміни до рішень міської ради:
1. Пункт 3 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 16.05.2013 №28/31:
«3. Громадянці Колесник Ірині Олександрівні для складання проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 884 кв.м, із земель комунальної власності, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Гончарова,24.» викласти в такій редакції:
«3. Громадянці Колеснік Ірині Олександрівні для складання проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 884 кв.м, із земель комунальної власності, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Гончарова,24.»
(Підстава: уточнення прізвища).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.09.2013, протокол № 101, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити Табунщик Наталі Григорівні термін дії дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2012 № 22/28, на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки орієнтовною площею 1200 кв.м, із земельної ділянки, яка надана Табунщик Н.Г. у власність рішенням Миколаївської міської ради від 19.12.2008 №31/51 для ведення садівництва в СТ «Путієць», з метою передачі у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд у районі вул.Теплої на 6 місяців з дня прийняття рішення Миколаївською міською радою.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 09.09.2013, протокол № 100, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


3. Продовжити Бондаренку Ігорю Володимировичу термін дії дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 31.05.2013 № 17/20, на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 197 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з присвоєнням нової адреси: вул.Ініціативна,77А/1 на 6 місяців з дня прийняття рішення Миколаївською міською радою.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 3 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


4. Пункт 19 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради від 28.08.2013 №30/30:
«19. Громадянину Раздвілову Віктору Олександровичу для складання проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 441 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Першотравневій,61-а.» викласти в такій редакції:
«19. Громадянину Раздвілову Володимиру Олександровичу для складання проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 441 кв.м, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Першотравневій,61-а.»
(Підстава: уточнення імені)
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 4 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


5. Продовжити Смелянській Людмилі Миколаївні, Колеснику Віктору Анатолійовичу, Колесник Наталі Володимирівні, Белевят Ганні Вікторівні та Колесник Вікторії Вікторівні термін дії дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 09.11.2006 № 7/20, на складання проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 758 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров.Новоселів,1 на 6 місяців з дня прийняття рішення Миколаївською міською радою.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.10.2013, протокол № 104, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 5 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


6. Продовжити Лопаті Михайлу Івановичу термін дії дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 09.06.2013 № 6/20, на складання проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 286 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Електронній,25 на 6 місяців з дня прийняття рішення Миколаївською міською радою.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 6 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


7. Продовжити Бурдун Єлизаветі Тимофіївні термін дії дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 04.04.2013 № 27/33, на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 652 кв.м для ведення садівництва у складі СТ ім.61 Комунара на 6 місяців з дня прийняття рішення Миколаївською міською радою.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.09.2013, протокол № 103, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
Пункт 7 включено на пленарному засіданні Миколаївської міської ради 31.10.2013.


3.3обов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.


Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: