Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2021                                                                                         № 12/144

Про надання дозволу Чорноморському національному

університету ім. Петра Могили на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо

встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в

натурі (на місцевості) для обслуговування газової

котельні по вул. 1 Воєнній, 1 у Центральному

районі м. Миколаєва

 

Розглянувши заяву Чорноморського національного університету ім. Петра Могили, дозвільну справу № 000243 від 03.04.2019, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати Чорноморському національному університету ім. Петра Могили дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 247 кв.м для обслуговування газової котельні по вул. 1 Воєнній, 1 (забудована земельна ділянка) за рахунок земельної ділянки  відведеної рішенням міської ради від 11.12.1999 №15/30, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 05.11.2019 № 17-1378 (підтверджений та відкоригований листом від 14.05.2020 № 14623/12.01-47/20-2.

 

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

  Опубліковано: 11 cічня 2022р 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: