Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

14 грудня 2021                                                                                         № 12/128

Про припинення права користування

земельною ділянкою та заміну сторони у

договорі оренди землі з товариства з

обмеженою відповідальністю виробничо-

комерційної фірми «Сластена» на  

товариство з обмеженою відповідальністю

«Сластьє» по вул. Південній, 31А/1 в

Інгульському   районі м. Миколаєва

 

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Сластьє», дозвільну справу від 06.11.2019 №000776, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Припинити  товариству з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційній фірмі «Сластена»  право користування земельною ділянкою площею 728 кв.м по вул. Південній, 31А/1.         

1.1. Замінити орендаря земельної ділянки площею 728 кв.м (кадастровий номер 4810136900:01:050:0027, код КВЦПЗ: J.11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості) по вул. Південній, 31А/1 (забудована земельна ділянка), право на яку посвідчено договором оренди землі, зареєстрованим у Миколаївській міській раді 31.05.2011 за №8085, з товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми «Сластена» на товариство з обмеженою відповідальністю «Сластьє», для обслуговування нежитлового об’єкта.

Підстава: положення ст.ст. 120, 141 Земельного кодексу України,               ст. 7  Закону України    «Про оренду землі».

Висновком від 17.05.2021 №18502/12.01-47/21-2 департамент архітектури та містобудування Миколаївської міської ради погоджує заміну сторони у договорі оренди землі.

 

Зобов'язати замовника:

-   укласти  договір про зміни до договору оренди землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог                    ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                              О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 10 cічня 2022р 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: