Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 33/20 від 2013-10-17

Про  внесення   змін  до  Положення   про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва, затвердженого рішенням міської ради від 20.10.2011 № 10/15 (зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 14.02.2013 №25/29)


З метою удосконалення порядку надання в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста, та підвищення ефективності управління комунальною власністю територіальної громади міста Миколаєва, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 № 786,  ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва (далі – Положення), затвердженого рішенням міської ради від 20.10.2011 № 10/15  “Про затвердження Положення про оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва” (зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 14.02.2013 №25/29).
         1.1. Підпункт 11.9.8 пункту 11.9 розділу 11 Положення викласти в такій редакції:
“11.9.8. Розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна бюджетними організаціями, які утримуються за рахунок державного та місцевого (обласного, районного, міського) бюджету, державними та комунальними теле-, радіоорганізаціями, редакціями державних і комунальних періодичних видань, заснованих об’єднаннями громадян, державними науково-дослідними установами, трудовими і журналістськими колективами, Товариством Червоного Хреста України та його місцевими організаціями, асоціаціями органів місцевого самоврядування із всеукраїнським статусом, а також інвалідами з метою використання під гаражі для спеціальних засобів пересування становить 1 (одну) гривню.                                                                                                                   
           Індексація річної орендної плати проводиться один раз на рік на підставі річних індексів інфляції”.
            1.2. У таблиці “Орендні ставки за  користування майном  комунальної власності територіальної громади міста”:
            1.2.1. Абзац третій пункту 13 викласти в такій редакції:
        “ -  стоянок для автомобілів                                                                        12. ”
           1.2.2. Абзац перший пункту 21  виключити.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю міста (Баєва), першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Секретар міської радиЮ.І.Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: