Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

24 листопада 2021                                                                                        № 1182

Про організацію пасажирських

перевезень на міських автобусних

маршрутах загального користування

№ 7 «вул. Казарського – ст. Миколаїв

вантажний» та № 63 «вул. 6

Слобідська - вул. Троїцька, 240/1» в

режимі руху маршруту – «маршрутне

таксі»

 

 

З метою забезпечення безперебійних, якісних пасажирських перевезень до віддаленого від центру міста району, враховуючи звернення мешканців міста та соціальну вагомість термінового вирішення питання пасажирських перевезень та практику інших міст України щодо тимчасового перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування терміном на 3 місяці до проведення чергового конкурсу,  відповідно до ст.ст. 7, 29 Закону України «Про автомобільний транспорт», п. 55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (зі змінами), керуючись пп.12 п. «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.  Призначити з 29.11.2021 тимчасовим перевізником товариство з обмеженою відповідальністю «НИКОБУС», код ЄДРПОУ 38458803, на міських автобусних маршрутах загального користування № 7 «вул. Казарського – ст. Миколаїв вантажний» та № 63 «вул. 6 Слобідська - вул. Троїцька, 240/1» в режимі руху маршруту – «маршрутне таксі»  до проведення чергового конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування терміном до 3 місяців.  

 

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «НИКОБУС»  здійснювати пасажирські перевезення з 06:00 до 22:00 за наступною схемою руху:  

- міський автобусний маршрут № 7 «вул. Казарського – ст. Миколаїв вантажний» (вул. Казарського, 3, вул. Олександра Янати, вул. Електронна, вул. Троїцька, вул. Кругова, Херсонське шосе, пр. Центральний,                             вул. Пушкінська, ст. Миколаїв вантажний);

- міський автобусний маршрут № 63 «вул. 6 Слобідська - кладовище (в/ч)» (вул. 6 Слобідська,  пр. Центральний, пр. Богоявленський, пр. Миру, вул. Космонавтів, Баштанське шосе, вул. Троїцька, 240/1).

3. Управлінню транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради (Попову) підготувати тимчасові договори на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Миколаєві № 7 «вул. Казарського – ст. Миколаїв вантажний» та № 63 «вул. 6 Слобідська - вул. Троїцька, 240/1».

4. Укласти з перевізником-товариством з обмеженою відповідальністю «НИКОБУС» тимчасові договори на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Миколаєві № 7 «вул. Казарського – ст. Миколаїв вантажний» та № 63 «вул. 6 Слобідська - вул. Троїцька, 240/1».              

5. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) опублікувати це рішення у ЗМІ.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Заступник міського голови                                                       Ю. АНДРІЄНКО

 

Опубліковано: 02 грудня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: