Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/91

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки громадянці Асламовій Надії

Василівні  по вул. Лазурній,20а/1 у Заводському  районі

м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення фізичної особи, дозвільну справу від 20.10.2020 № 23038-000390323-007-11, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

            1.  Громадянці  Асламовій Надії Василівні  надати дозвіл  для складання проєкту землеустрою  щодо відведення  земельної ділянки в оренду    площею 131 кв.м, цільове призначення якої змінюється, за рахунок земель комунальної власності,   для  реконструкції торговельного павільйону з дитячим майданчиком під розміщення навчально-виховного комплексу по вул. Лазурній,20а/1, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради  від 26.10.2020                 № 34670/12.01-47/20-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології,природокористування, просторового розвитку,

 

 містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та (Нестеренко),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

  

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

 

 

  Опубліковано: 26 жовтня 2021р

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: