Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/86

Про надання дозволу на виготовлення

проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки та на проведення

експертної грошової оцінки земельної

ділянки по вул. Майстерній, 19/2 для

продажу Даніловій З.І.

 

Розглянувши звернення громадянки, дозвільну справу від 21.11.2018             № 1718/пз-18, з метою сприяння соціально-економічному розвитку міста, керуючись ст.ст. 127, 128 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Громадянці Даніловій Зої Іванівні надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 268 кв.м, КВЦПЗ В.02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по                                       вул. Майстерній, 19/2  в Центральному районі м. Миколаєва.

2.Управлінню земельних ресурсів надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 267 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Майстерній, 19/2 в Центральному районі м.Миколаєва для продажу у власність Даніловій З.І.

Висновок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 21.05.2021 № 19326/12.01-47/21-2.

3. Даніловій З.І. та управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради укласти договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки з суб'єктом оціночної діяльності у сфері оцінки земель.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 27 жовтня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: