Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/84

Про припинення права користування

земельною ділянкою та внесення зміни

до договору оренди землі Головному 

управлінню Національної поліції в

Миколаївській області по

вул.Артилерійській, 4 в

Центральному   районі  м.Миколаєва

 

Розглянувши заяву Головного  управління Національної поліції в Миколаївській області, дозвільну справу №000772, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Припинити  Миколаївському міському управлінню УМВС України в Миколаївській області право користування земельною ділянкою площею         808 кв.м по вул. Артилерійській, 4.         

1.1. Замінити орендаря земельної ділянки площею 808 кв.м по вул.Артилерійській, 4 (кадастровий номер 4810137200:07:023:0001), з визначеною ідеальною часткою для справляння орендної плати 53/100 від  земельної ділянки площею 808 кв.м, що складає 428 кв.м, право на яку посвідчено договором оренди землі, зареєстрованим у Миколаївській міській раді 18.01.2010 за №7284, з Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області на Головне  управління Національної поліції в Миколаївській області, для обслуговування адміністративної будівлі (код КВЦПЗ: В.03.03.01), відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 22.11.2019  №17-4332.

1.2. Ідеальна частка землекористування визначається тільки для справляння орендної плати й не підлягає окремому відчуженню та перенесенню на місцевість.

Підстава: положення ст.ст. 120, 141 Земельного кодексу України,               ст. 7  Закону України    «Про оренду землі».       

 

Замовнику:

-   укласти  договір про зміни до договору оренди землі в управлінні земельних  ресурсів Миколаївської міської ради;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог                    ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                              О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 23 жовтня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: