Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

01 жовтня 2021                                                                                № 10/112

Про надання згоди ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

на  вчинення значного господарського зобов’язання

 

 

З метою забезпечення підготовки до опалювального сезону обласним комунальним підприємством «Миколаївоблтеплоенерго», керуючись статтями 732, 78 Господарського кодексу України, статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду обласному комунальному підприємству «Миколаївоблтеплоенерго», код ЄДРПОУ 31319242, що знаходиться за адресою: вул. Миколаївська, буд. 5-А, м. Миколаїв, Миколаївська область, Україна, 54034, на вчинення значного господарського зобов’язання – укладення договору постачання природного газу з товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», код ЄДРПОУ 42399676.

 

2. Доручити директору ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» Логвінову М.Ю. укласти договір постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», код ЄДРПОУ 42399676.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Степанця Ю.Б., постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова)

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 13 жовтня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: