Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 29/31 від 2013-06-27

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодовідведення земельних ділянок громадянам та внесення змін дорішень міської ради по Заводському району м. Миколаєва (П.17 Р.1 ІНШ. РЕД. №45/31 ВІД 28.01.15)

П.17 Р.1 ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

1. Громадянину Павловському Михайлу Станіславовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 50 орієнтовною площею 554 кв.м ,із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для ведення садівництва в СВТ «Сільгосптехніка».
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


2. Громадянину Петренку Петру Григоровичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 167 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: Новий інвалідний хутір,49-а/1.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


3. Громадянці Пластун Ганні Яківні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 343 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: пров.5 Парниковий,40/1.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


4. Громадянам Морозовій Клавдії Анатоліївні, Довбиш Тетяні Анатоліївні, Шиловій Тетяні Володимирівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 629 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її в оренду строком на 25 років для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул.Червоногвардійська,16.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Громадянам Смаглі Віктору Павловичу та Моргуленко Тетяні Павлівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 760 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у спільну сумісну власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Бутоми, 87.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


6. Громадянам Сафонову Євгену Івановичу та Востриковій Ользі Іванівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 524 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у спільну сумісну власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Біла,9.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

7. Громадянину Бурлаченку Віктору Івановичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 125 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул.Громадянська,87/1.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

8. Громадянину Волошину Євгену Олександровичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 600 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Комсомольська,85.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

9. Громадянину Майорову Андрію Анатолійовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 292 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Дзержинського, 113.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

10. Громадянці Литвиновій Ларисі Георгіївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 173 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. 4 Слобідська,182.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

11. Продовжити громадянину Кричевському Євгену Рувимовичу дію дозволу на складання проекту землеустрою, наданого рішенням міської ради від 22.11.12 № 22/27, на 6 місяців з дати прийняття рішення міської ради щодо відведення земельної ділянки площею 580 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: пров.2 Ковальський,15.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

12. Громадянам Думіній Елеонорі Миколаївні та Думіну Івану Федоровичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1941 кв.м, із земель комунальної власності, з них 1000 кв.м у власність, 941 кв.м в оренду строком на 25 років, для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Геологів,45 (Велика Корениха).

12.1. Пункт 24 розділу І рішення міської ради від 20.12.12 №23/42 визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 27.05.2013, протокол № 91, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.


13. Громадянам Шиндер Вікторії Миколаївні, Карнауху Сергію Миколайовичу, Грігорі Антону Павловичу, Грігорі Ларисі Іллівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 313 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у спільну сумісну власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул.Заводська,13, корп.5/8.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.06.2013, протокол № 92, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

14. Громадянці Кульбачній Тетяні Євгенівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 470 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Даля,54, за умови встановлення сервітуту (право встановлення будівельних риштувань та складування будівельних матеріалів з метою ремонту будівель та споруд).

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.06.2013, протокол № 92, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

15. Громадянину Новикову Владиславу Людвіговичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 596 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Чкалова,157, за умови встановлення земельного сервітуту (право встановлення будівельних риштувань та складування будівельних матеріалів з метою ремонту будівель та споруд).
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.06.2013, протокол № 92, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

16. Громадянці Чорнопищенко Валентині Володимирівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 8 орієнтовною площею 406 кв.м ,із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для ведення садівництва в СВТ «Перемога».

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.06.2013, протокол № 92, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

17. Громадянам Тарєлкіну Владиславу Вікторовичу, Тарєлкіну Віктору Дмитровичу, Бродовському Олександру Анатолійовичу, Бродовській Марті Михайлівні, Тарєлкіній Ларисі Володимирівні, Василику Сергію Івановичу, Бродовському Анатолію Федоровичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 996 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на житловий будинок та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Радісна,3-а.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

18. Громадянці Дмитрієвій Тетяні Георгіївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 611 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Скороходова,68-а.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

19. Громадянці Нікітішеній Людмилі Анатоліївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 9 орієнтовною площею 390 кв.м ,із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для ведення садівництва в СТ « Гвоздика».

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

20. Громадянину Лубковському Олегу Михайловичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 853 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Чигрина,101.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

21. Громадянці Єленчук Надії Євгенівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1219 кв.м, із земель комунальної власності, з них 1000 кв.м у власність, 219 кв.м в оренду строком на 25 років, для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Піщана,14 (Велика Корениха).

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

22. Громадянці Зубчиковій Олені Леонардівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 253 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Громадянська,45/2.

Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

23. Громадянину Іванову Геннадію Миколайовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 115 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Громадянська,45/1.

Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

24. Громадянці Лукіній Світлані Олександрівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 201 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Абрикосова,10.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

25. Громадянці Войтенко Маргариті Анатоліївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 241 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Абрикосова,10/1.

Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

26. Громадянину Карданюку Ярославу Івановичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 191 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Біла,37.

Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

27. Громадянці Гончарук Ганні Вікторівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 740 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. 2 Ялтинська,27.

Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

28. Громадянину Максименку Василю Васильовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 243 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище,811.

28.1. Пункт 4 розділу І рішення міської ради від 20.12.12 №23/42 визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

29. Громадянці Климасенко Наталії Іванівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 126 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарських будівель і споруд за адресою: пров.5 Парниковий,81-Б.
29.1. Пункт 4 розділу І рішення міської ради від 20.12.2012 №23/42 визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.13).

30. Продовжити громадянці Кржечковській Світлані Генріхівні дію дозволу на складання технічної документації із землеустрою від 22.11.2012 № 22/35 щодо складання документа, що посвідчує право власності на земельну ділянки орієнтовною площею 693 кв.м, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул.Фрунзе,31/3.

Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

31. Громадянці Степановій Ніні Миколаївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Пушкінська, 49.

Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

32. Громадянці Меріковій Ніні Володимирівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 232 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд із домоволодіння №5 по вул.8 Поперечній з подальшим присвоєнням окремої адреси.

Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 32 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.13).

33. Громадянину Мамедову Раміну Надіру огли для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 841 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинкок, господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище, 3.
(Відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.05.2013 №15-1169).

Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 33 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.13).

34. Громадянці Барвинській Наталі Анатоліївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 520 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. 8 Поперечна,5/2.

Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 34 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

35. Громадянам Смирнову Сергію Георгійовичу, Рябову Миколі Івановичу, Смирновій Оксані Анатоліївні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 676 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у спільну сумісну власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Чигрина,33.

Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 35 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

36. Продовжити громадянці Ніколайонок Олені Стефанівні дію дозволу на складання проекту землеустрою від 14.02.2013 №25/33 щодо відведення земельної ділянки площею 140 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: пров.1 Парниковий,20/1.
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 36 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

37. Громадянину Меху Андрію Вікторовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 720 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Водопровідна,37/3.

Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 37 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

38. Громадянину Кисличенку Валерію Васильовичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 1000 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Нова,1-к (Велика Корениха).

Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 38 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

39. Відмовити громадянину Савчуку Григорію Серафимовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для реконструкції нежитлового об’єкта (адміністративної будівлі) під житловий будинок за адресою: Залізничне селище,906-а.
( Підстава : висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.05.13 №15-1131.)
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 39 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

40. Громадянину Берсану Миколі Івановичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 674 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Ізмаїльська,8 (Велика Корениха).

Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 40 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

41. Громадянці Луценко Катерині Дмитрівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1308 кв.м, із земель комунальної власності, з них 1000 кв.м у власність, 308 кв.м в оренду строком на 25 років, для обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул. Радянська,6 (Велика Корениха).

Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 41 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

42. Громадянці Караванних Зінаїді Серафимівні для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 143 кв.м із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування індивідуального жилого будинку та господарських будівель і споруд за адресою: вул. Фалєєвська,77/1.

Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 42 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.13).

43. Продовжити громадянці Яковлевій Олені Михайлівні дію дозволу на складання проекту землеустрою від 19.12.2008 №31/37 щодо відведення земельної ділянки площею 368 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище,793.

Пункт 43 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 43 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

2. Внести зміни до рішень міської ради:
1. У пунктах 10 та 10.1 розділу І рішення міської ради від 04.04.2013 №27/47 цифри « 836» замінити цифрами «838».
( Підстава: виправлення технічної помилки.)
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.06.2013, протокол № 92, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. У пункті 50 розділу 1 рішення міської ради від 04.04.2013 № 27/32 слова « з метою надання ділянки у власність» замінити словами та цифрами« з метою надання земельної ділянки в оренду зі співвласниками на 3 роки з розрахунком ідеальної частки».
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2013, протокол № 93, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

3. У пункті 6 та 6.2 розділу 3 рішення міської ради від 16.05.13 №28/43 цифри «4810136300:12:021:0035» замінити цифрами «4810136300: 12:021:0036» , цифри «600» замінити цифрами «640».
(Підстава: виправлення технічної помилки).
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

4. У пункті 7 та 7.2 розділу 3 рішення міської ради від 16.05.2013 №28/43 цифри «4810136300:12:021:0033» замінити цифрами «4810136300: 12:021:0037», цифри «630» замінити цифрами« 587».
(Підстава: виправлення технічної помилки).
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).

5. У рішенні міської ради від 16.05.2013 №28/43 цифри «16.05.14» замінити цифрами «16.05.2013».
(Підстава: виправлення технічної помилки).
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.13).

6. Пункт 29 розділу 1 рішення міської ради від 16.05.13 № 28/30 «29. Громадянину Рощину Євгену Володимировичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 655 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою: Залізничне селище,588» викласти в такій редакції : «29. Громадянину Рощину Євгену Володимировичу для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 655 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою: Залізничне селище,588»
(Підстава : уточнення формулювання тексту рішення.)
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.06.2013, протокол № 94, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
(Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 27.06.2013).
3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення подати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.


Секретар міської радиВ.І.Коренюгін

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: