Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

24 вересня 2021                                                                                          № 971

Про негайне відібрання дітей,

(ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н.,

(ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н.

 

          Розглянувши  документи про негайне відібрання дітей, (ПІБ),(дата) р.н., (ПІБ), (дату) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., встановлено:

  - одинока мати дітей,  (ПІБ),  ухиляється від виконання батьківських обов'язків, не забезпечує дітям безпечне середовище, чим  створює загрозу  життю та здоров'ю дітей.

          Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дітей, відповідно до ст. 170 Сімейного кодексу України, п. 8 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, п.9 Порядку забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 №585 “Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах”,   керуючись пп. 4 п. «б» ч.1               ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради 

 

ВИРІШИВ:

1.    Негайно відібрати дітей, (ПІБ),  (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата)  р.н., у матері, (ПІБ).

2.    Влаштувати дітей, (ПІБ), (дата) р.н., (ПІБ), (дата) р.н., до КНП «Миколаївський обласний будинок дитини» Миколаївської  обласної ради, терміном на 6 місяців.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                 О. СЄНКЕВИЧ

 

   Опубліковано: 28 вересня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: