Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

08 вересня 2021                                                                                        № 859

Про вибуття з прийомної сім’ї П.І.Б.  ,

дата р.н.

 

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради                    від 24.11.2006  № 2298 «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б.  та П.І.Б.  », П.І.Б.  вважався прийомною дитиною П.І.Б.  .

У зв’язку з досягненням повноліття, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю», керуючись  пп. пп.2,4 п.«б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

         

          1. З  дата вважати таким, що вибув з прийомної сім’ї П.І.Б. , П.І.Б.  , дата р.н.

          2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаток до договору «Про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї» від 28.11.2006 № 2.

          3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради для виплати державної соціальної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету.

          4. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на П.І.Б.  ,  дата р.н.

          5. Внести до рішення виконкому Миколаївської міської ради                від 24.11.2006  № 2298 «Про створення прийомної сім’ї та влаштування на спільне проживання та виховання П.І.Б.   та  П.І.Б.  » зміну:

- у тексті та назві рішення слова та цифри «П.І.Б., дата року народження» виключити.                

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови А.Петрова.

 

 

Заступник міського голови                                                       Ю. АНДРІЄНКО

 

 

Опубліковано: 09 вересня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: