Мапа порталу

М И К О Л А Ї В С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

В И К О Н А В Ч И Й  К О М І Т Е Т

РІШЕННЯ

 

02 вересня 2021                                                                                         № 846

Про  визначення переможця

конкурсу з перевезення пасажирів

на автобусному маршруті загального

користування № 5 «Кульбакине –

завод «Океан» (об’єкт конкурсу № 5)

 

 

        Розглянувши рішення конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, замовником перевезень на яких є виконавчий комітет Миколаївської міської ради,                         від 20.08.2021, оформлене протоколом № 1, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів  України                              від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 12.02.2020 № 107 «Про затвердження Умов проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Миколаєві», керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Визначити переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 5 «Кульбакине – завод «Океан» (об’єкт конкурсу № 5) приватне підприємство «МІС», код ЄДРПОУ 25378076, як таке, що було єдиним перевізником-претендентом на вказаний об’єкт конкурсу.  

2.Укласти з переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 5 «Кульбакине – завод «Океан» (об’єкт конкурсу № 5) договір на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в м. Миколаєві терміном на                   1 (один) рік.

3.Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) опублікувати це рішення у ЗМІ.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                    О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 06 вересня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: