Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/7

Про надання дозволу Службі автомобільних доріг у

Миколаївській області на виготовлення проєкту

землеустрою щодо передачі земельної ділянки для

розміщення та експлуатації будівель і споруд 

автомобільного транспорту та дорожнього господарства

під автомобільну дорогу загального користування

державного значення Н-11 Дніпро-Миколаїв (через

м.Кривий Ріг) в межах території міста Миколаєва

 

Розглянувши    звернення    суб’єкта господарювання, дозвільну справу від 24.06.2021 № 23020-000486245-007-11, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Службі автомобільних доріг у Миколаївській області надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо передачі у постійне    користування   земельної ділянки орієнтовною площею 38379  кв.м, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: J.12.04, для розміщення та експлуатації будівель і споруд  автомобільного транспорту та дорожнього господарства під автомобільну дорогу загального користування державного значення Н-11 Дніпро-Миколаїв (через м.Кривий Ріг) в межах території міста Миколаєва, відповідно до висновку департаменту  архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 25.06.2021 № 24979/12.01-47/21-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Замовнику подати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради розроблений проєкт землеустрою.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

 

  Опубліковано: 28 серпня 2021р

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: