Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/55

Про   надання    дозволу на складання проєкту

землеустрою щодо відведення у власність земельної   

ділянки громадянці Тепак Юлії Олександрівні  в

Інгульському     районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянки, дозвільну справу №23048-000356319-007-12 від 04.08.2020, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянці Тепак Юлії Олександрівні  дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки №46  орієнтовною  площею 618 кв. м,   з метою передачі у власність, з цільовим призначенням відповідно   до  КВЦПЗ:    А.01.01.05  – для індивідуального садівництва у складі СТ ім.61 Комунара, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 04.09.2019 №15-1705.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

2. Замовнику  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ

 

  Опубліковано: 28 серпня 2021р

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: