Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

30 липня 2021                                                                                № 7/1

Про перейменування Будинку творчості дітей

та юнацтва Ленінського району м. Миколаєва

на Будинок творчості дітей та юнацтва

Інгульського району Миколаївської міської

ради Миколаївської області

 

 

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», розпорядження Миколаївського міського голови від 19.02.2016 №28р «Про перейменування об’єктів топономіки», керуючись п.30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Перейменувати Будинок творчості дітей та юнацтва Ленінського району м. Миколаєва, код ЄДРПОУ 24780385, на Будинок творчості дітей та юнацтва Інгульського району Миколаївської міської ради Миколаївської області, скорочене найменування БТДЮ Інгульського району ММР.

2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Личко) здійснити всі необхідні дії, пов’язані з державною реєстрацією перейменування Будинку творчості дітей та юнацтва Ленінського району м. Миколаєва та внесенням змін до Статуту Будинку творчості дітей та юнацтва Ленінського району м. Миколаєва, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв'язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова), з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту (Норд), заступника міського голови Петрова А.Л.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 4 серпня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: