Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/48

Про    надання   дозволу на складання проєкту

землеустрою    щодо    відведення   у  власність

громадянину Ільніцькому Сергію

Васильовичу, інваліду внаслідок війни ІІІ

групи, що є учасником  бойових дій, земельної

ділянки по вул. 9 Козацькій,49 в

Корабельному  районі у м. Миколаєві

 

Розглянувши звернення №1631/з-15 громадянина, інваліда внаслідок війни ІІІ групи, що є учасником бойових дій,  наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

 

1. Громадянину Ільніцькому Сергію Васильовичу, інваліду внаслідок війни ІІІ групи, що є учасником бойових дій,  надати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з    метою   передачі   у   власність,   з    цільовим     призначенням   відповідно до КВЦПЗ: В.02.02.01 –для будівництва та обслуговування   жилого    будинку, господарських будівель і споруд по вул. 9 Козацькій,49 в Корабельному  районі міста Миколаєва, відповідно до висновку департаменту   архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 06.03.2020 № 6677/12.01-47/20-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин від 14.01.2021,  протокол № 5, на якому  рекомендовано погодити це питання.

 

2. Зобов'язати замовника  надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ

 

 

 Опубліковано: 2 серпня 2021р

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: