Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

18 серпня 2021                                                                                                № 262р

Про внесення змін та доповнень до

розпорядження Миколаївського міського

голови від 04.01.2021 №1р “Про   розподіл 

обов’язків  між міським головою, секретарем

міської ради, першим заступником  міського

голови, заступниками  міського голови,

керуючим справами виконавчого комітету

Миколаївської міської ради” (зі змінами

та доповненнями)

 

 

Враховуючи розпорядження Миколаївського міського голови від 17.08.2021 № 265рк “Про усунення від виконання завдань, вчинення дій, прийняття рішень чи участі в їх прийнятті та здійснення інших заходів”, керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

1.    Внести зміни та доповнення до розпорядження Миколаївського міського голови від 04.01.2021 № 1р “Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради” (далі – Розпорядження) на період дії розпорядження Миколаївського міського голови від 17.08.2021 № 265рк “Про усунення від виконання завдань, вчинення дій, прийняття рішень чи участі в їх прийнятті та здійснення інших заходів”.

 

1.1.   У розподілі обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затвердженому пп.1.1 п.1 Розпорядження, розділ “Заступник міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Коренєв Сергій Миколайович” викласти в новій редакції:

“1.   Забезпечує виконання положень Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", інших законів України, постанов Верховної Ради України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України при здійсненні повноважень виконавчими органами Миколаївської міської ради щодо забезпечення збалансованого економічного та соціального розвитку території районів міста, реалізації політики органів місцевого самоврядування у галузі будівництва, здійснення координації робіт з інвестування капітального будівництва та реконструкції, технічного переоснащення, реставрації, проведення капітального ремонту об`єктів комунальної власності.

2.   У разі відсутності міського голови виконує функції та повноваження міського голови за його розпорядженням (наказом) виключно з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

3.   Здійснює контроль підготовки пропозицій до програми соціально-економічного розвитку міста Миколаєва та до цільових програм з питань розвитку будівництва у місті й подання їх на розгляд міської ради.

4.   Координує роботу щодо розробки на основі пропозицій у межах повноважень виконавчих органів Миколаївської міської ради поточних й перспективних програм капітального будівництва, складання переліків проєктів будов, проєктно-розвідувальних робіт і подачі їх на затвердження в установленому порядку.

5.   Забезпечує своєчасне і в повному обсязі фінансування проєктно-розвідувальних робіт і будівництва об’єктів відповідно до титульних списків будов та укладених договорів.

6.   За дорученням міського голови підписує тексти договорів, укладених від імені міської ради та її виконавчих органів у галузі капітального будівництва об’єктів комунальної власності.  

7.   Підписує аркуші погодження контрактів з керівниками підпорядкованих комунальних підприємств та установ, вносить міському голові пропозиції щодо продовження або розірвання контракту.

8.   Проводить прийом громадян з особистих питань, розглядає звернення громадян.

9.   Розробляє проєкти нормативно-правових актів (рішень міської ради, виконкому міської ради, розпоряджень міського голови); проводить експертизу проєктів, пов’язаних з виконанням покладених на підпорядковані підрозділи Миколаївської міської ради завдань.

10.   Готує і вносить міському голові пропозиції щодо вдосконалення структури виконавчих органів міської ради, їх взаємодії і вдосконалення форм та методів роботи.

11.   Здійснює керівництво і координацію роботи в межах наданих повноважень:

- управління капітального будівництва Миколаївської міської ради;

- адміністрації Заводського  району Миколаївської міської ради;

- адміністрації Центрального  району Миколаївської міської ради;

- адміністрації Інгульського  району Миколаївської міської ради;

- адміністрації Корабельного  району Миколаївської міської ради;

- підпорядкованих комунальних підприємств згідно із затвердженим переліком.

12.   Очолює комісії, робочі групи, консультативні та дорадчі органи тощо на виконання вимог законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України та відповідних органів виконавчої влади.”

 

1.2.   У розподілі обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затвердженому пп.1.1 п.1 Розпорядження, розділ “Заступник міського голови Степанець Юрій Борисович” викласти в новій редакції:

“1.   Забезпечує виконання положень Конституції України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", інших законів України, постанов Верховної Ради України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України при здійсненні повноважень виконавчими органами Миколаївської міської ради щодо забезпечення комплексного розвитку житлово-комунального господарства, впровадження нових форм його утримання, а також відносно ветеранів війни та членів їх сімей; членів родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих учасників Революції Гідності; внутрішньо переміщених осіб з Криму та Севастополя та окремих територій Донецької та Луганської областей, тимчасово окупованих країною – агресором щодо:

-  формування і реалізації державної, регіональної та місцевої політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, зокрема забезпечення психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, а також санаторно-курортним лікуванням, житлом; вшанування пам’яті ветеранів;

-  підтримки внутрішньо переміщених осіб з урахуванням основних засад державної політики та потреб внутрішньо переміщених осіб з метою забезпечення їх ефективної інтеграції;

-  реалізації державної та місцевої політики в сфері національно-патріотичного (зокрема військово-патріотичного) виховання дітей, молоді та населення із залученням ветеранів;

-  сприяння популяризації та забезпеченню формування позитивного образу захисника України;

-  організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, військовими частинами та установами Миколаївського гарнізону.

2.   У разі відсутності міського голови виконує функції та повноваження міського голови за його розпорядженням (наказом) виключно з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

3.   Координує роботу підприємств водопостачання та водовідведення, теплопостачання, підрозділів електропостачання та газопостачання, що обслуговують місто Миколаїв.

4.   Координує дії підприємств газо-, тепло-, водо-, електропостачання, транспорту, дорожнього господарства з метою усунення наслідків аварій, стихійних явищ у межах своїх повноважень.

5.   Вносить пропозиції щодо формування бюджету житлово-комунальної сфери міста.

6.   Організує роботу щодо здійснення власних та делегованих повноважень підпорядкованими виконавчими органами міської ради у галузі житлово-комунального господарства й охорони навколишнього природного середовища, визначених Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” та іншими нормативно-правовими актами.

7.   Вносить пропозиції з питань приймання-передачі до комунальної власності міста відомчих об’єктів ЖКГ, закриття неефективно діючих комунальних підприємств, створення ОСББ.

8.   Координує та контролює виконання загальноміських програм з розвитку житлово-комунального господарства.

9.   Координує заходи щодо залучення на договірних засадах коштів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, розташованих на території міста, та коштів населення, а також бюджетних коштів на заходи щодо охорони навколишнього природного середовища.

10.   Бере участь у роботі   погоджувальної комісії з питань регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення міста Миколаєва.

11.   Координує діяльність у галузі екології, визначає основні напрямки та завдання розвитку, спрямованого на охорону навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки життєдіяльності міста.

12.   Контролює роботу служб міста щодо переведення житлового фонду в нежитлові приміщення.

13.   Організує роботу щодо підготовки матеріалів та пропозицій міській раді, виконавчому комітету міської ради, виконавчим органам міської ради, постійним комісіям міської ради про розвиток та поліпшення стану об’єктів та елементів благоустрою міста, удосконалення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві.

14.   Розробляє проєкти нормативно-правових актів (рішень міської ради, виконкому міської ради, розпоряджень міського голови); проводить експертизу проєктів, пов’язаних з виконанням покладених на підпорядковані відділи та управління Миколаївської міської ради завдань.

15   Організовує роботу щодо підготовки, прийняття та виконання міської програми стосовно соціальної підтримки ветеранів, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб, родин загиблих, померлих учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні.

16.   Ініціює та забезпечує проведення діалогу з громадськими об’єднаннями ветеранів та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб.

17.   Організовує заходи з відзначення ювілейних, пам’ятних та історичних дат, пов’язаних із вшануванням ветеранів війни, захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

18.   Організовує заходи з вшанування пам’яті ветеранів війни, загиблих Героїв Небесної Сотні, загиблих захисників України.

19.   Сприяє проведенню моніторингу та оцінки стану дотримання в м.Миколаєві прав і свобод ветеранів війни та членів їх сімей, членів родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих учасників Революції Гідності, внутрішньо переміщених осіб з Криму та Севастополя та окремих територій Донецької та Луганської областей, тимчасово окупованих країною – агресором.

20.   Сприяє проведенню моніторингу стану дотримання в м.Миколаєві вимог законодавства щодо соціального захисту ветеранів та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб, зокрема забезпечення їх житлом, їх психологічної реабілітації та соціальної адаптації, зайнятості та дозвілля, відновлення й вдосконалення їх професійних навичок і умінь шляхом професійного навчання, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, надання медичних послуг та забезпечення їх технічними та іншими засобами реабілітації.

21.   Погоджує питання щодо внесення в межах повноважень встановлених порядком пропозицій стосовно відзначення ветеранів війни нагородами.

22.   Координує роботу щодо підготовки та внесення на розгляд міської ради пропозицій стосовно надання матеріальної допомоги, забезпечення реабілітаційними послугами, отримання земельної ділянки, забезпечення житлом або надання компенсації, отримання інших пільг згідно із законодавством для ветеранів війни та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб.

23.   За дорученням міського голови підписує тексти договорів, укладених від імені міської ради та її виконавчих органів, з питань житлово-комунального господарства, соціальної захищеності ветеранів та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб міста.

24.   Підписує аркуші погодження контрактів з керівниками підпорядкованих комунальних підприємств та установ, вносить міському голові пропозиції щодо продовження або розірвання контракту.

25.   Здійснює координацію роботи адміністрацій районів Миколаївської міської ради в межах своїх повноважень.

26.   Готує і вносить міському голові пропозиції щодо вдосконалення структури виконавчих органів міської ради, їх взаємодії і вдосконалення форм та методів роботи.

27.   Проводить прийом громадян з особистих питань, розглядає звернення громадян.

28.   Здійснює керівництво і координацію роботи:

-  департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради;

-  управління у справах ветеранів війни, внутрішньо переміщених осіб Миколаївської міської ради;

-  відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міської ради;

-  підпорядкованих комунальних підприємств та установ згідно із затвердженим переліком.

29.   У межах своїх повноважень здійснює взаємодію з:

-  територіальними органами Національної поліції в Миколаївській області та іншими правоохоронними органами;

-  військовими частинами та установами Миколаївського гарнізону;

-  радою Миколаївської міської організації ветеранів України та іншими ветеранськими організаціями, громадськими організаціями внутрішньо переміщених осіб;

-  Міністерством у справах ветеранів України та його територіальними підрозділами;

-  Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

30.   Очолює комісії, робочі групи, консультативні та дорадчі органи тощо на виконання вимог законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України та відповідних органів виконавчої влади.”

 

1.3.   Порядок тимчасової взаємозамінності першого заступника міського голови, заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затверджений пп.1.2. п.1 Розпорядження, викласти в новій редакції (додається).

 

1.4.   Перелік комунальних підприємств, які функціонально підпорядковані міському голові, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови, керуючому справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затверджений пп.1.4 п.1 Розпорядження, викласти в новій редакції (додається).

 

2.    Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 18 серпня 2021

№ 262р

 

ПОРЯДОК

тимчасової взаємозамінності

першого заступника міського голови,

заступників міського голови,

керуючого справами виконавчого комітету

Миколаївської міської ради

 

Перший заступник міського голови

Луков В.Д.

 

 

Заступник міського голови

Петров А.Л.

Заступник міського голови
Петров А.Л.

 

Перший заступник міського голови

Луков В.Д.

 

Заступник міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради

Коренєв С.М.

 

 

Заступник міського голови

Степанець Ю.Б.

 

Заступник міського голови

Степанець Ю.Б.

 

 

Заступник міського голови
Лазарєв Д.А.

Заступник міського голови

Андрієнко Ю.Г.

 

Керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Волков А.С.

 

Керуючий справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Волков А.С.

 

 

Заступник міського голови

Андрієнко Ю.Г.

Заступник міського голови

Лазарєв Д.А.

 

Заступник міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради

Коренєв С.М.

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 18 серпня 2021

№  262р

 

ПЕРЕЛІК

комунальних підприємств, які функціонально підпорядковані

 міському голові, першому заступнику міського голови,

заступникам міського голови,

керуючому справами виконавчого комітету

Миколаївської міської ради

 

 

Міський голова Сєнкевич О.Ф.

 

КП “Телерадіокомпанія “МАРТ” 

 

 

Перший заступник міського голови Луков В.Д.

 

КУ ММР “Агенція розвитку Миколаєва”

 

 

Заступник міського голови –

директор департаменту житлово-комунального господарства Коренєв С.М.

 

КП ММР “Капітальне будівництво міста Миколаєва”

 

 

Заступник міського голови Петров А.Л.

 

КП “Аптека”

КВП по організації харчування в навчальних закладах

КУ “Центральний міський стадіон”

Міський притулок для громадян похилого віку та інвалідів

Комунальні підприємства та установи Миколаївської міської ради у галузі охорони здоров’я

Комунальні підприємства та установи Миколаївської міської ради у галузі фізичної культури і спорту

Комунальні підприємства та установи Миколаївської міської ради у галузі освіти

Комунальні підприємства та установи Миколаївської міської ради у галузі соціального захисту населення

Комунальні підприємства та установи Миколаївської міської ради у галузі культури

 

Заступник міського голови Андрієнко Ю.Г.

 

КП “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”

КП “Госпрозрахункове проєктно-виробниче архітектурно-планувальне бюро”

КП “Госпрозрахункове проєктно-вишукувальне бюро”  

КП ММР “Миколаївелектротранс”

КП ММР “Аеропорт Миколаїв”

КП ММР “Миколаївпастранс”

 

 

Заступник міського голови Лазарєв Д.А.

 

КП ММР “Інститут соціально-економічного розвитку міста”

КУ ММР “Центр енергоефективності м.Миколаєва”

 

 

Заступник міського голови Степанець Ю.Б.

 

КУ ММР “Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО”

ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”

КП “СКП “Гуртожиток”

КП “ДЄЗ “Океан”

КЖЕП №24

ЖКП ММР “Південь”

ЖКП ММР “Бриз”

КП “ДЄЗ “Корабел”

КЖЕП Центрального району м.Миколаєва

ЖКП ММР “Прибужжя”

КЖЕП ММР “Зоря”

МКП “Миколаївводоканал”

КП “Миколаївкомунтранс”

КП ММР “Миколаївська ритуальна служба”

КП “Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва”

Комунальне спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство 

КП “ЕЛУ автодоріг”

КП “Обрій - ДКП”

КП ММР “Центр захисту тварин”

КП “Дорога”

ДП КП “Миколаївкомунтранс” “Абонентська служба “Центральний”

КП ММР “Миколаївські парки”

КП “Миколаївсудпром”

КП “ДЄЗ “Пілот”

 

 

 

Керуючий справами виконавчого комітету

Миколаївської міської ради Волков А.С.

 

КП “Міський інформаційно-обчислювальний центр”

КП “Миколаївська овочева база” 

КП ММР “Міське ринкове господарство”

КП “Таймсет”

_____________________________________________________

 

Опубліковано: 28 серпня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: