Мапа порталу

М И К О Л А Ї В С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

РІШЕННЯ

 

30 липня 2021                                                                                                № 7/8

Про підтримку участі МКП

«Миколаївводоканал» у проєкті

«Програма розвитку муніципальної

інфраструктури України» та надання

дозволу

 

 

З метою участі в проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та відповідно до п. 26 ч. 1 ст. 26 та ст. 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Підтримати участь МКП «Миколаївводоканал» у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених Фінансовою угодою, щодо проєкту, в орієнтовному обсязі 20 млн євро для фінансування субпроєкту «Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаїв», який передбачає реконструкцію та модернізацію очисних споруд водопроводу міста Миколаїв, насосної станції першого підйому та будівництва сховища тимчасового зберігання мулу на очисних спорудах каналізації.

 

2. Визнати МКП «Миколаївводоканал» Кінцевим Бенефіціаром за проєктом. Надати дозвіл МКП «Миколаївводоканал» (Дуденку) на підписання відповідних заявок та необхідних документів для участі у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», у тому числі на укладання угоди про передачу коштів позики згідно з умовами, визначеними Фінансовою угодою з Європейським інвестиційним банком.

 

3. Доручити міському голові Сєнкевичу О.Ф. від імені Миколаївської міської ради виступати стороною при укладанні необхідних договорів для участі у проєкті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», у тому числі договорів гарантії.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв'язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова), з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка), заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Коренєва С.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 06 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: