Мапа порталу

                                 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                     ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                              РІШЕННЯ

 

 

07 липня 2021                                                                                                          №562

 

 

 

Про  визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 13 «Автостанція «Оріон» - санаторій «Дубки» (об’єкт конкурсу № 13)            

 

 

        Розглянувши рішення конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, замовником перевезень на яких є виконавчий комітет Миколаївської міської ради,                         від 22.06.2021, оформлене протоколом № 1, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів  України                              від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 12.02.2020 № 107 «Про затвердження Умов проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Миколаєві», керуючись ст.ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Визначити переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 13  «Автостанція «Оріон» - санаторій «Дубки» (об’єкт конкурсу № 13) мале приватне підприємство «ТФТ», код ЄДРПОУ 20915322, як таке, що було єдиним перевізником-претендентом на вказаний об’єкт конкурсу.  

2. Укласти з переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 13  «Автостанція «Оріон» - санаторій «Дубки» (об’єкт конкурсу № 13) договір на перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в м. Миколаєві терміном на 1 (один) рік.

3. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) опублікувати це рішення у ЗМІ.

4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                    О.СЄНКЕВИЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

v-tr-028_21

Пояснювальна записка

проєкту рішення виконкому «Про  визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування  № 13  «Автостанція «Оріон» - санаторій «Дубки» (об’єкт конкурсу № 13)

 

Суб’єкт подання проєкту рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради «Про  визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 13  «Автостанція «Оріон» - санаторій «Дубки» (об’єкт конкурсу № 13) - Попов Дмитро Дмитрович, начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 20, тел. 37-23-40).

Розробник проєкту рішення - Попов Дмитро Дмитрович, начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради (вул. Адміральська, 20, тел. 37-23-40).

Проєкт рішення підготовлено з метою забезпечення якісних та комфортних пасажирських перевезень, задоволення потреб мешканців міста Миколаєва в транспортних послугах, відповідно до рішення конкурсного комітету з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, замовником перевезень на яких є виконавчий комітет Миколаївської міської ради. Конкурс відбувся 22.06.2021, який оформлений протоколом № 1. Конкурс проводився відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України                               від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (далі - Порядок № 1081) та рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 12.02.2020 № 107 «Про затвердження Умов проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Миколаєві» (далі – Умови конкурсів).

Так, відповідно до пункту 49 Порядку № 1081, пункту 5.11 Умов конкурсу організатор перевезень протягом десяти робочих днів від дати надходження протоколу конкурсного комітету опрацьовує матеріали проведеного конкурсу з перевезення пасажирів та у разі відсутності зауважень до порядку проведення конкурсу приймає рішення окремо за кожним об’єктом щодо переможця чи переможців конкурсу, а також того, хто зайняв друге місце у разі проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

 

Начальник управління

транспортного комплексу,

зв’язку та телекомунікацій

Миколаївської міської ради                                                                                Дмитро ПОПОВ

 

Опубліковано: 09 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: