Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/62

Про надання дозволу на розроблення технічної документації на

встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на

місцевості) та згоди на відновлення меж земельної ділянки ОСББ                

«ЮГ-4» за адресою:  вул. Генерала Карпенка, 33-А   у Заводському 

районі    м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, дозвільну справу номер 23038-000363220-007-11, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендацію постійної комісії міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

           1. Надати ОСББ «ЮГ-4» дозвіл на розроблення технічної документації на встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки  площею 1940 кв.м з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В.02.02.03– для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, для обслуговування  багатоквартирного житлового будинку за адресою:     вул. Генерала Карпенка, 33-А  відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 08.09.2020    № 29112/12.01-47/20-2.

        2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань  екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

   Міський голова                                                                                       О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 30 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: