Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/11

Про надання дозволу Зощенко Олені

Валеріївні на виготовлення проєкту

землеустрою щодо відведення у власність

земельної ділянки №73 СТ «Активіст» у

Центральному районі   м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення Зощенко Олени Валеріївни, дозвільну справу №23038-000402061-007-12, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянці Зощенко Олені Валеріївні надати дозвіл для виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 73 орієнтовною площею 560 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність для ведення садівництва в СТ «Активіст», з віднесенням її до земель сільськогосподарського призначення, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: А.01.01.05 - для індивідуального садівництва, відповідно до висновку департаменту  архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 19.11.2020 № 37291/12.01-47/20-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.        

          2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 23 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: