Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/8

Про надання згоди Подварській Валентині

Максимівні на відновлення меж земельної

ділянки в натурі (на місцевості),  з метою

передачі  у власність по вул. Флотській, 63               у Центральному районі м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення Подварської Валентини Максимівни, дозвільну справу №1382/Пз-19, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Надати згоду громадянці Подварській Валентині Максимівні на відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною загальною площею 652 кв.м (кадастровий номер 4810137200:15:015:0004), з метою передачі у власність, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В.02.02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Флотській, 63, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 11.01.2020 № 15-2656.      

          2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену документацію із землеустрою.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 23 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: