Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                         № 6/91

Про затвердження Угоди про передачу

гранту між Міністерством фінансів

України, Міністерством розвитку

громад та територій України,

Миколаївською міською радою та

МКП «Миколаївводоканал»

 

 

З метою залучення грантових коштів фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (Е5Р) для впровадження проєкту «Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаїв» керуючись п. 26 ч. 1 ст. 26, ст. 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Угоду про передачу гранту між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій України, Миколаївською міською радою та МКП «Миколаївводоканал» з метою співфінансування проєкту «Розвиток системи водопостачання та водовідведення в м. Миколаїв», що фінансується за рахунок кредитних коштів Європейського інвестиційного банку, який передбачає реконструкцію та модернізацію об’єктів міської інфраструктури водопостачання та водовідведення.

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради: з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв’язку, інформаційних технологій та діджиталізації (Іванова), заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Коренєва С.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                   О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 22 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: