Мапа порталу

М И К О Л А Ї В С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

РІШЕННЯ

 

08 липня 2021                                                                                           № 6/93

Про внесення  доповнень до рішення

Миколаївської  міської ради від 24.12.2020

№ 2/18 «Про затвердження Програми

економічного і соціального розвитку

м.Миколаєва на 2021 рік»

 

 

Керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.      Внести  доповнення  до Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2021 рік, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 24.12.2020 № 2/18 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку м.Миколаєва на 2021 рік».

1.1. Заходи щодо забезпечення виконання Програми  економічного і соціального  розвитку  м.Миколаєва на 2021 рік розділу 2.3 «Архітектура та містобудування» доповнити пунктами 21-23:

 

№ п/п

Зміст заходу

Відповідальний за виконання

Очікуваний результат, результативні показники

21.

Топографо-геодезичні роботи в масштабі 1:500 з нанесенням кварталів житлової забудови згідно з розробленим детальним планом території, пристосованим для імпорту, до містобудівного кадастру

департамент архітектури та містобудування ММР

Топографо-геодезичне знімання в масштабі                 М 1: 500

22.

Розроблення Детального плану території міста Миколаєва,  обмеженої вул. Північною та річкою Південний Буг від вул. Поштової до вул. Микитенка, з коригуванням та уточненням топографічного плану в М 1:200 та розроблення розділу «Охорона навколишнього середовища в обсязі звіту про стратегічну екологічну оцінку»

департамент архітектури та містобудування ММР

Містобудівна документація

23.

Розроблення Детального плану території міста Миколаєва, обмеженої вулицями Пограничною, Маршала Василевського, Кузнецькою та внутрішньоквартальним проїздом в бік                                  пр. Богоявленського, з коригуванням та уточненням топографічного плану в М 1:200 та розроблення розділу «Охорона навколишнього середовища в обсязі звіту про стратегічну екологічну оцінку»

департамент архітектури та містобудування ММР

Містобудівна документація

 

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів (Панченка), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова                                                                              О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 12 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: