Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 601

Про заборону руху та внесення змін

в організацію дорожнього руху

транспортних засобів

 

          З метою забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту на вулицях та автомобільних дорогах загального користування державного значення міста Миколаєва, відповідно до Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільні дороги», Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 №1306, п.2.15 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 19.04.2007 №12/21  «Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», керуючись ст.40 ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

1.  Заборонити рух на території міста Миколаєва вулицями та автомобільними дорогами загального користування, у тому числі державного значення, з 06:00 до 22:00 транспортними засобами, загальною фактичною масою понад 10 т, починаючи з 14.07.2021, на строк проведення ремонтних робіт.

2.  Доручити  управлінню патрульної поліції в Миколаївській області Департаменту    патрульної    поліції   здійснювати   контроль   за   дотриманням

 

 

заборони руху на території міста Миколаєва вулицями та автомобільними дорогами загального користування, у тому числі державного значення, з 06:00 до 22:00 транспортними засобами, загальною фактичною масою понад 10 т, починаючи з 14.07.2021, на строк проведення ремонтних робіт.

3.  Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) проінформувати учасників дорожнього руху і населення через засоби масової інформації про введення заборони руху та внесення змін в організацію дорожнього руху транспортних засобів.

4.  Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 28.06.2021 № 559 «Про обмеження руху та внесення змін в організацію дорожнього руху транспортних засобі» визнати таким, що втратило чинність.

5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                     О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 липня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: