Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/313

Про надання дозволу обслуговуючому

автогаражному кооперативу по будівництву та

експлуатації колективних гаражів «СОКІЛ» на

виготовлення технічної документації із

землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та

згоди на відновлення меж земельної ділянки, що

знаходиться в постійному користуванні, для

обслуговування гаражів по вул. Знаменській, 1

у Корабельному районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, дозвільну справу номер 000099,  рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Обслуговуючому автогаражному кооперативу по будівництву та експлуатації колективних гаражів «СОКІЛ» надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та згоду на відновлення меж земельної ділянки площею 19638 кв.м, в межах земельної ділянки, що знаходиться в постійному користуванні, для обслуговування гаражів по вул. Знаменській, 1 відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 15.05.2020 № 15006/12.01-47/20-2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин від 18.01.2021, протокол  № 5, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Зобов'язати замовника надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 28 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: