Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/322

Про внесення зміни до рішення

Миколаївської міської ради

від 19.04.2016 №4/48

 

Розглянувши звернення юридичної особи, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміну до рішення Миколаївської міської ради від 19.04.2016 №4/48 «Про вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками юридичним особам, громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської ради та виконкому міської ради по Центральному району м. Миколаєва»:

- пункт 16.1 розділу 1: «16.1. Передати  АГК «Вогник» в оренду на 15 років земельну ділянку площею 2222 кв.м для обслуговування автогаражного кооперативу «Вогник» по вул. Малко-Тирнівській (вул. Ульянових), 71-а» викласти в такій редакції:

«16.1. Передати  АГК «Вогник» місто Миколаїв» в оренду на 15 років земельну ділянку площею 2222 кв.м для обслуговування автогаражного кооперативу «Вогник» місто Миколаїв» по вул. Малко-Тирнівській                   (вул. Ульянових), 71-а».

Підстава: виправлення технічної помилки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.06.2018, протокол №85, на якому  рекомендовано відмовити.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 27 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: