Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/324

Про внесення зміни до рішення міської ради по  Заводському

району   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, проекти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                                                            

   1. Абзац пункту 6.15 рішення  міської ради від 14.12.2001 № 36/21 :            « - площею 61 кв.м для обслуговування насосної станції водопроводу по пр.Леніна,72 (Заводський район)» визнати таким, що втратив чинність.

Підстава: технічна помилка.

        Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 03.12.2018, протокол № 98, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко),   заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський  голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 27 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: