Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/311

Про відмову  ОК «ОГК» КОЛОДЯЗНИЙ»

у наданні дозволу на виготовлення

проєкту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду для

обслуговування автогаражного

кооперативу     у     Центральному  районі

м. Миколаєва

 

          Розглянувши клопотання ОК «ОГК» КОЛОДЯЗНИЙ» від 20.09.2019 вих. № 20/09 про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою, рішення Миколаївського окружного адміністративного суду  від 22.08.2019 у справі № 400/1931/19, що набрало законної сили 24.09.2019, наявну земельно-кадастрову інформацію, висновок управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 04.03.2019 № 17-839 про невідповідність намірів заявника вимогам містобудівної документації, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:                                                  

 

     1. Відмовити ОК «ОГК» КОЛОДЯЗНИЙ»   у  наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування автогаражного кооперативу, орієнтовною площею   2251   кв.  м,  по   вул.  Колодязній, 14А у  Центральному  районі

м. Миколаєва.

Підстава: частина 3 ст. 123 Земельного кодексу України, а саме  невідповідність місця розташування земельної ділянки вимогам генерального плану населеного пункту, іншої містобудівної документації.

Згідно з містобудівною документацією – Генеральним планом міста Миколаєва, затвердженим рішенням Миколаївської міської ради від 18.06.2009 № 35/18, земельна ділянка відноситься до території багатоквартирної житлової забудови.

Відповідно до Плану зонування території міста Миколаєва, затвердженого рішенням Миколаївської міської ради від 11.08.2016 № 6/3, земельна ділянка відноситься до зони мішаної багатоквартирної житлової забудови та громадської забудови (Ж-4), до переважного та супутнього виду використання якої зазначений об’єкт для зберігання автотранспортних засобів не відноситься.

Відсутні правові документи, що підтверджують право власності на нерухоме майно, що знаходиться на земельній ділянці.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 27 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: