Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/327

Про внесення змін до рішення міської ради

по  Заводському району   м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, проєкти відведення земельних ділянок, матеріали інвентаризації, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні»,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

    1.  Пункт 22 та 22.1 рішення Миколаївської міської ради    від 25.04.2014 № 39/57:  « 22. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 4810136300:05:027:0059) в постійне користування загальною площею 171 кв. м, із земель комунальної власності, з цільовим використанням віднесена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури, у тому числі 171 кв.м –землі, відведенні під будівництво, для проектування, будівництва та подальшого обслуговування насосної станції другої черги системи каналізаційної мережі в Залізничному селищі.
На земельну ділянку згідно з додатком 6 до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051, діють обмеження на використання типу:
         -01.08- «охоронна зона навколо інженерних комунікацій»   на земельну ділянкуплощею 89кв.м.
          22.1 Передати міському комунальному підприємству «Миколаївводоканал» в постійне користування земельну ділянку площею 171 кв.м для проектування, будівництва та подальшого обслуговування насосної станції другої черги системи каналізаційної мережі в Залізничному селищі.» визнати такими, що втратили чинність.

 

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 02.12.2019, протокол № 116, на якому рекомендовано погодити.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко),   заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.

 

Міський  голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 27 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: