Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/286

Про передачу ЖОВТНЕВІЙ РАЙОННІЙ

СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ  в

оренду земельної ділянки для обслуговування

нежитлового об’єкта виробничо-побутових і

допоміжних будівель по виробництву

харчової продукції по вул. Остапа Вишні, 88 у

Корабельному районі м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, дозвільну справу номер 000003, наявну земельно-кадастрову інформацію, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,   міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (кадастровий номер – 4810136600:08:046:0007) загальною площею 13386 кв.м, з віднесенням за цільовим призначенням відповідно до класифікації видів цільового призначення земель: J.11.11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості , для обслуговування нежитлового об’єкта виробничо-побутових і допоміжних будівель по виробництву харчової продукції по вул. Остапа Вишні, 88.

Земельна ділянка має обмеження у використанні:

- 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) енергетичної системи” на частину земельної ділянки площею 37 кв.м;

- 01.08 – “охоронна зона навколо інженерних комунікацій” на частину земельної ділянки площею 406 кв.м.

1.1. Припинити ЖОВТНЕВІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ  право користування земельною ділянкою площею 21243 кв.м по вул. Остапа Вишні, 88.

1.2. Договір оренди землі, який зареєстровано в книзі записів договорів оренди від 04.08.2011 № 8263, розірвати.

1.3. Передати ЖОВТНЕВІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ  в оренду на 15 років земельну ділянку площею 13386 кв.м для обслуговування нежитлового об’єкта виробничо-побутових і допоміжних будівель по виробництву харчової продукції по вул. Остапа Вишні, 88 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради  від  11.04.2019 № 17-1214.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин від 18.01.2021, протокол  № 5, на якому рекомендовано погодити.

 

Зобов'язати суб’єкта господарювання:

- одержати документи, які посвідчують право на землю;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 27 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: