Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

22 квітня 2021                                                                                         № 4/345

Про надання дозволу Єфименко Тетяні

Миколаївні на виготовлення проєкту

землеустрою щодо відведення у власність

земельної ділянки №25 СТ «Родники» у

Центральному районі   м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення Єфименко Тетяни Миколаївни, дозвільну справу №23038-000377626-007-12, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

 

1. Громадянці Єфименко Тетяні Миколаївні надати дозвіл для виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 25 орієнтовною площею 1192 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у власність для ведення садівництва в СТ «Родники», з віднесенням її до земель сільськогосподарського призначення, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: А.01.01.05 - для індивідуального садівництва, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 25.09.2020 № 31084/12.01-47/20-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин від 05.01.2021, протокол № 4, на якому  рекомендовано погодити це питання.

         

 

 

 

          2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджену документацію із землеустрою.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 13 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: