Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 23/52 від 2012-12-20

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва (П.17.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)

П.17.2 Р.1 ДОПОВН.


Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою   Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,     міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:
 
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 118 кв.м, у тому числі: 118 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 35/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.01.10 № 43/21.
1.2. Надати Волченку Володимиру Михайловичу у власність земельну ділянку   площею 118 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 35/1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 547 кв.м, у тому числі: 202 кв.м - під капітальною забудовою, 345 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Літній, 18.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Югай Галині Федорівні у власність земельну ділянку площею 547 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Літній, 18.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 423 кв.м, у тому числі: 143 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м – під тимчасовою забудовою, 277 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Прибузькому, 1/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Потєєву Миколі Івановичу у власність земельну ділянку площею 423 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Прибузькому, 1/1.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 574 кв.м, у тому числі: 124 кв.м - під капітальною забудовою, 6 кв.м – під тимчасовою забудовою, 444 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 53.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Ніколенко Наталі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 574 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 53.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 955 кв.м, у тому числі: 108 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 846 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 157.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Краєвій Ользі Григорівні у власність земельну ділянку площею 955 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 157.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 181 кв.м - під капітальною забудовою, 819 кв.м – під   прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ольшанців, 27.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Мезіновій Тетяні Аксентівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 27.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 528 кв.м, у тому числі: 131 кв.м - під капітальною забудовою, 51 кв.м – під тимчасовою забудовою, 346 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Литовченка, 3.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Передати Рєзкому Анатолію Никифоровичу в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 528 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по пров. Литовченка, 3.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 648 кв.м, у тому числі: 96 кв.м - під капітальною забудовою, 552 кв.м – під   прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Єсеніна, 73.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Надати Приймі Євгенію Станіславовичу у власність земельну ділянку площею 648 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Єсеніна, 73.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 494 кв.м, у тому числі: 194 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 299 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Новаторів, 17.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Катрич Лілії Олександрівні у власність земельну ділянку площею 494 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новаторів, 17.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 489 кв.м, у тому числі: 155 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 333 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Об’їзному, 25
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1. Надати Єгорову Олександру Яковичу у власність земельну ділянку площею 489 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Об’їзному, 25
 
 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 987 кв.м, у тому числі: 196 кв.м - під капітальною забудовою, 791 кв.м – під   прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 7.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.04.10 № 45/37.
11.2. Надати Гордійчуку Василю Федоровичу у власність земельну ділянку площею 987 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 7.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 506 кв.м, у тому числі: 125 кв.м - під капітальною забудовою, 4 кв.м – під тимчасовою забудовою, 377 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Супутників, 10.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
 
 
 
12.1. Надати Трофименку Леоніду Гавриловичу у власність земельну ділянку площею 506 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Супутників, 10.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 526 кв.м, у тому числі: 72 кв.м - під капітальною забудовою, 81 кв.м – під тимчасовою забудовою, 373 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 19-б.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Царенко Світлані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 526 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 19-б.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 492 кв.м, у тому числі: 153 кв.м - під капітальною забудовою, 2 кв.м – під тимчасовою забудовою, 337 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або      користування,  з віднесенням    їх  до земель житлової забудови,  для 
 
обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 12/1.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД типу 01.06.23 – інші обмеження (газопровід) на площі 54 кв.м та типу 01.01.05 – охоронна зона навколо “вздовж” об’єкта енергетичної системи на площі 47 кв.м.
14.1. Надати Пономарьовій Наталі Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 492 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 12/1.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 799 кв.м, у тому числі: 265 кв.м - під капітальною забудовою, 38 кв.м – під тимчасовою забудовою, 496 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 139.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1. Надати Левіну Юрію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 799 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 139.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 896 кв.м, у тому числі: 167 кв.м - під капітальною забудовою, 23 кв.м – під тимчасовою забудовою, 706 кв.м – під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Коллонтай, 41.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
16.1. Надати Ницицькому Михайлу Томовичу у власність земельну ділянку площею 896 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 41.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1330 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 171 кв.м - під капітальною забудовою, 2 кв.м – під тимчасовою забудовою, 827 кв.м – під прибудинковою територією, 330 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Командарма Уборевича, 6.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1. Надати Андрієвському Віктору Михайловичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Командарма Уборевича, 6.
 
17.2. Передати Андрієвському Віктору Михайловичу в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 330 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Командарма Уборевича, 6.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 586 кв.м, у тому числі: 198 кв.м - під капітальною забудовою, 388 кв.м – під   прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 3 Прибузькому, 1-в.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
18.1. Надати Джиготі Станіславу Інокентійовичу у власність земельну ділянку площею 586 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Прибузькому, 1-в.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.12.12, протокол № 77, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
19. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною  площею 196 кв.м, у тому числі: - ділянка № 1 площею 171 кв.м (171 кв.м – під   прибудинковою територією); ділянка № 2 площею 25 кв.м з неї: 15 кв.м – під  капітальною забудовою, 10 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок  земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців,34.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 22.11.12 № 22/29.
19.2. Надати Олєйниковій Любові Іванівні у власність земельні ділянки  загальною площею 196 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців,34.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
  Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
 
 
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
      2. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м - під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 3 Козацькій, 18.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Томашевському Володимиру Юрійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 3 Козацькій, 18.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 855 кв.м, у тому числі: 855 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 7-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.04.10 № 45/37.
2.2. Надати Гордійчуку Валерію Васильовичу у власність земельну ділянку площею 855 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 7-а.
  Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 996 кв.м, у тому числі: 996 кв.м - під прибудинковою територією,за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Відродження, 97.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Черновол Тетяні Миколаївні у власність земельну ділянку площею 996 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Відродження, 97.
 Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 1/8-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 21.08.12 № 19/31.
4.2. Надати Шульзі Тамарі Адамівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 1/8-а.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
   (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
 
5. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 830 кв.м, у тому числі: 830 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Менделєєва, 1/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 09.06.11 № 6/21.
5.2. Надати Назаренко Марії Іванівні у власність земельну ділянку площею 830 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Менделєєва, 1/1.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12,
протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
 
 
 
6. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 818 кв.м, у тому числі: 818 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Желєзнякова, 2-б.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 11.10.12 № 21/38.
6.2. Надати Кострикіну Олексію Івановичу у власність земельну ділянку площею 818 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Желєзнякова, 2-б.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
   (Пункт 6 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
7. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 552 кв.м, у тому числі: 552 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 2 Маячному, 6.
На частину земельної ділянки діють обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД типу 01.06.23 –“інші обмеження”  (газопровід) на площі 62 кв.м.
7.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 11.10.12 № 21/38.
 
7.2. Надати Сандольському Віктору Олексійовичу у власність земельну ділянку   площею 552 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд по пров. 2 Маячному, 6.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 7 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
8. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 700 кв.м, у тому числі: 700 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 55.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 04.09.09 № 36/54.
8.2. Надати Івутіній Світлані Аркадіївні у власність земельну ділянку площею 700 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Відродження, 55.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 8 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
9. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 18 кв.м, у тому числі: 18 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель для будівництва індивідуальних
гаражів, для розміщення та обслуговування металевого гаража по просп. Жовтневому поблизу жилого будинку № 325/1.
На земельну ділянку діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД типу  01.01.05 – охоронна зона навколо “вздовж” об’єкта енергетичної системи.
9.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 26.01.12 № 14/28.
9.2. Передати Романському Миколі Григоровичу в оренду строком на 5 років земельну ділянку площею 18 кв.м для розміщення та обслуговування металевого гаража по просп. Жовтневому поблизу жилого будинку № 325/1.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
   (Пункт 9 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
3. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва.
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1492 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність, з них: 100 кв.м - під капітальною забудовою, 25 кв.м – під тимчасовою забудовою, 875 кв.м – під прибудинковою територією, 492 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової
забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Терешкової, 36/1.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” заборона будівництва об’єктів на площі 492 кв.м.
 
1.1. Надати Савуну Руслану Євгеновичу та Савун Дар’ї Євгеніївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Терешкової, 36/1.
1.2. Передати Савуну Руслану Євгеновичу та Савун Дар’ї Євгеніївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 492 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Терешкової, 36/1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 629 кв.м, у тому числі: 120 кв.м - під капітальною забудовою, 509 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Широкому, 38.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Кондратенко Наталі Юріївні та Кондратенко Ганні Аркадіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 629 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по пров. Широкому, 38.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 977 кв.м, у тому числі: 190 кв.м - під капітальною забудовою, 787 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Балтійській, 95.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Гузенку Миколі Федоровичу та Гузенко Ларисі Миколаївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 977 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Балтійській, 95.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4.  Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 177 кв.м, у тому числі: 61 кв.м - під капітальною забудовою, 8 кв.м – під тимчасовою забудовою, 108 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 160/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.11.11 № 11/35.
 
4.2. Передати Грузину Володимиру Дмитровичу та Грузин Галині Олександрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 177 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд вул. Генерала Попеля, 160/1.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 832 кв.м, у тому числі: 141 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 690 кв.м – під прибудинковою територією за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 70.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Олейник Марії Порфирівні та Олійнику Олександру Олександровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 832 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Коллонтай, 70.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12)
 
4. Внести зміни  до рішень міської ради: 
 
     1. Підпункт 1.1. розділу 1 рішення міської ради від 19.06.09 № 35/57:
“1.1.Надати Степанченку Олександру Григоровичу у власність земельну ділянку площею 482 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул. 295 Стрілецької дивізії,40” визнати таким, що втратив чинність.
       Підстава: у зв’язку із смертю заявника.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.12.12, протокол № 77, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
       5. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: