Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 23/50 від 2012-12-20

Про вилучення,   надання, передачу  у  власність,   спільнусумісну та  спільну  часткову  власність, надання в орендуземельних     ділянок    громадянам,    зміну         цільовогопризначення земельної ділянки та внесення змін до рішеньміської  ради та виконкому міської ради  по    Заводськомурайону м. Миколаєва(П.7.1 Р.1 ВТР.ЧИН. №43/41 ВІД 16.09.14) (П.18.1 РОЗД.І ІНШ. РЕД. №28/43 ВІД 16.05.13)


П.7.1 Р.1 ВТР.ЧИН.

П.18.1 РОЗД.І ІНШ. РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”,“Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 №677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,    міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 241 кв.м, у тому числі 51 кв.м під капітальною забудовою, 16 кв.м під тимчасовою забудовою, 174 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 55.
 
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід, газопровід) на частину земельної ділянки площею  98 кв.м.
 
1.1. Надати Охотніченко Надії Іванівні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 241 кв.м для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок і господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 55.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
          2.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 225 кв.м, у тому числі 37 кв.м під капітальною забудовою, 5 кв.м під тимчасовою забудовою, 183 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 332.
 
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід, газопровід) на частину земельної ділянки площею  94 кв.м.
 
2.1. Надати Коноваловій Ользі Григорівні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 225 кв.м для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок і господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 332.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  381 кв.м, у тому числі 158 кв.м під капітальною забудовою, 11 кв.м під тимчасовою забудовою, 212 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Новий інвалідний хутір,33.
             Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
3.1. Надати Бойко Поліні Яківні у власність земельну ділянку площею 381  кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Новий інвалідний хутір,33.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  793 кв.м, у тому числі 216 кв.м під капітальною забудовою, 577 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул.Даля,26.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
4.1. Надати Іванову Сергію Петровичу у власність земельну ділянку площею 793 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул.Даля,26.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 338 кв.м, у тому числі 53 кв.м під капітальною забудовою, 72 кв.м під тимчасовою забудовою, 213 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 294.
 
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід) на частину земельної ділянки площею  100 кв.м.
  
5.1. Надати Мартіній Марії Леонідівні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 338 кв.м для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 294.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
         Пункт 6 «Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 495 кв.м, у тому числі 137 кв.м під капітальною забудовою, 21 кв.м під тимчасовою забудовою, 337 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров. 4 Парниковий,46.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
6.1. Надати Вачковій Аллі Андріївні у власність земельну ділянку площею 495  кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров.4 Парниковий,46.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради» на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12 перенесено на чергове засідання за пропозицією депутата міської ради Шмалька А.М.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 149 кв.м, у тому числі 82 кв.м під капітальною забудовою, 67 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 304.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід) та типу 01.01.04-навколо об’єкта зв’язку (телефон) на частину земельної ділянки площею 51 кв.м.
 
7.1. Надати Косухіній Тетяні Миколаївні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 149 кв.м для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок і господарські будівлі та споруди за адресою: Залізничне селище, 304.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 1787 кв.м, у тому числі 342 кв.м під капітальною забудовою, 14 кв.м під тимчасовою забудовою,1431 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул.Громадянська,20.
             Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
8.1. Надати Тищенку Анатолію Олексійовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 1787 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул.Громадянська,20.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  653 кв.м, у тому числі 101 кв.м під капітальною забудовою, 552 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул.Жовтнева,31.
             Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
9.1. Надати Смикодуб Лідії Федорівні у власність земельну ділянку площею 653  кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: вул.Жовтнева,31.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 502 кв.м, у тому числі 126 кв.м під капітальною забудовою, 1 кв.м під тимчасовою забудовою, 375 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище, 303.
             Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
10.1. Надати Копитченко Олені Леонідівні у власність земельну ділянку площею 502 кв.м для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище, 303.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання  державного акта, що посвідчує право власності та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1333 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з них земельна ділянка №1 - 1000 кв.м для надання у власність(у тому числі: 62 кв.м-капітальна забудова, 49 кв.м- тимчасова забудова, 889 кв.м- прибудинкова територія), земельна ділянка №2 – 333 кв.м для передачі в оренду (333 кв.м- прибудинкова територія), для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище, 457.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
11.1.Надати Бахареву Віктору Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею                  1333 кв.м  за адресою: Залізничне селище, 457.
11.2.Передати Бахареву Віктору Васильовичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 333 кв. м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд із домоволодіння загальною площею 1333 кв.м за адресою : Залізничне селище, 457.
   Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
            (Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 405 кв.м, у тому числі 57 кв.м під капітальною забудовою, 14 кв.м під тимчасовою забудовою, 334 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище,758.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.01.05-«охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею  5 кв.м.
12.1. Надати Крапчіну Олегу Євгеновичу у власність земельну ділянку площею 405 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище, 758.
   Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
            (Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 319 кв.м, у тому числі 72 кв.м під капітальною забудовою, 19 кв.м під тимчасовою забудовою, 228 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул.3 Поперечна,11/1.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.01.05-«охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею  13 кв.м.
13.1. Надати Гончаренко Наталії Сергіївні у власність земельну ділянку площею 319 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул.3 Поперечна,11/1.
   Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
          (Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 630 кв.м, у тому числі 187 кв.м під капітальною забудовою, 11 кв.м під тимчасовою забудовою, 432 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Генерала Карпенка,15.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
14.1. Надати Трещановичу Олексію Івановичу у власність земельну ділянку площею 630 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Генерала Карпенка,15.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
             (Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 625 кв.м, у тому числі 165 кв.м під капітальною забудовою, 3 кв.м під тимчасовою забудовою, 457 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. 7 Ялтинська,50.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
15.1. Надати Тесліній Любові Миколаївні у власність земельну ділянку площею 625 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. 7 Ялтинська,50.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
             (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 124 кв.м, у тому числі 65 кв.м під капітальною забудовою, 2 кв.м під тимчасовою забудовою, 57 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров.4 Парниковий,23/1.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
16.1. Надати Огієвич Ганні Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 124  кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров.4 Парниковий,23/1.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12 ,протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
            (Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 398 кв.м, у тому числі 149 кв.м під капітальною забудовою, 20 кв.м під тимчасовою забудовою, 229 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров.4 Парниковий,23.
           Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23-«інші обмеження» (газопровід) на частину земельної ділянки площею  104 кв.м.
 
17.1. Надати Калигіну Володимиру Іллічу у власність земельну ділянку площею 398 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: пров.4 Парниковий,23.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12 ,протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
           (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання  державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 98 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з них земельна ділянка №1 площею 52 кв.м ( 52 кв.м-капітальна забудова), земельна ділянка №2 площею 46 кв.м (19 кв.м- капітальна забудова, 27 кв.м-під прибудинковою територією ), для  обслуговування житлового будинку та господарських  будівель і споруд  за адресою: пр.Леніна,58-а.
            Земельна ділянка №1 має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід) на частину земельної ділянки площею  15 кв.м.      
          На земельну ділянку №2 згідно з КООВЗД обмеження відсутні.
18.1.Надати Рибчук Любові Ігорівні у власність земельну ділянку площею 98 кв.м  для обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд за адресою: пр.Леніна,58-а.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.12.12, протокол № 77, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради
             (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
             2. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 567 кв.м, у тому числі 67 кв.м під капітальною забудовою, 14 кв.м під тимчасовою забудовою, 486 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Леваневців,47/1.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід та каналізація) на частину земельної ділянки площею 193 кв.м та типу 01.01.05-«охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта  енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею 45 кв.м.
1.1. Надати Косиненко Лідії Валентинівні та Косиненку Андрію Павловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 567 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Леваневців, 47/1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 581 кв.м, у тому числі 95 кв.м під капітальною забудовою, 28 кв.м під тимчасовою забудовою, 458 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище,887.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (водопровід та газопровід) та типу 01.01.05-«охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею 156 кв.м.
2.1. Надати Каяну Миколі Григоровичу та Кобзарю Володимиру Олексійовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 581 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: Залізничне селище,887.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.12.12, протокол № 76, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
           (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 671 кв.м, у тому числі 138 кв.м під капітальною забудовою, 16 кв.м під тимчасовою забудовою, 517 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Дачна,64.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
3.1. Надати Шевченко Ірині Василівні та Шевченку Сергію Леонідовичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 671 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Дачна,64.
 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.12.12, протокол № 77, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради
              (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 692 кв.м, у тому числі :358 кв.м під капітальною забудовою, 334 кв.м під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Пушкінська,60.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
4.1. Надати Анопу Вячеславу Володимировичу та Нотичу Сергію Дмитровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 692 кв.м для обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. Пушкінська,60.
 
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.12.12, протокол № 77, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради
               (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 20.12.12).
 
3. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 625 кв.м у власність ( 625 кв.м під прибудинковою територією) за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови,   для будівництва та   обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. 4 Слобідська,98/3.
           Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням Миколаївської міської ради від 11.10.12 № 21/36.
1.2. Надати Губановій Антоніні Сергіївні у власність земельну ділянку площею 625 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку , господарських будівель і споруд за адресою: вул. 4 Слобідська, 98/3.
   Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
   4. Надати у власність членам садово-виноградарських товариств, садових товариств земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта ,що посвідчує право власності на земельну ділянку № 154 загальною площею 440 кв.м, у тому числі 404 кв.м – сільськогосподарські землі (сади), 36 кв.м - забудовані землі (землі, які використовуються для відпочинку, інші відкриті землі), за рахунок земель СТ «Каштан», з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення для ведення садівництва.
 
           Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.01.05 – «охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» на частину земельної ділянки площею 43 кв.м.
 
1.1 Надати Геращенку Борису Омеляновичу у власність земельну ділянку № 154  площею  440 кв.м  для ведення садівництва   в СТ «Каштан».
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
   2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта ,що посвідчує право власності на земельну ділянку № 158 загальною площею 472 кв.м, у тому числі 439 кв.м – сільськогосподарські землі (сади), 33 кв.м - забудовані землі (землі, які використовуються для відпочинку, інші відкриті землі), ), за рахунок земель СТ «Каштан», з віднесенням їх до земель сільськогосподарського призначення для ведення садівництва.
 
          Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
2.1 Надати Ковалик Лідії Миколаївні у власність земельну ділянку № 158  площею  472  кв.м  для ведення садівництва   в СТ «Каштан».
  Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
 
             5. Передати громадянам в оренду та продовжити строк користування земельною ділянкою для розміщення й обслуговування металевого гаража без обладнання оглядової ями, капітального гаража:
 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 40  кв.м (25 кв.м-під капітальною забудовою, 15 кв.м-під прибудинковою територією), за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.01.12 №14/38 ОСББ «Курортний», з віднесенням її до земель житлової забудови, для   обслуговування  гаража №5-А по вул.Бутоми,3-В.
           Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23 – «інші обмеження» (каналізація, газопровід) на частину земельної ділянки площею 10 кв.м.
1.1 Припинити об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку « Курортний»  право користування земельною ділянкою площею 260 кв.м по вул.Бутоми,3-В.
1.2  Пункт 9 розділу ІІ рішення міської ради від 26.01.12 №14/38: «9.1 Передати  об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Курортний» в оренду строком на 3 роки земельну ділянку площею 260 кв.м для обслуговування некапітальних тимчасових споруд для господарських потреб мешканців житлового будинку по вул. Бутоми, 3-в.» визнати таким, що втратив чинність.
1.3 Договір оренди земельної ділянки, який зареєстровано в книзі записів договорів оренди від 04.05.12 №8837, розірвати.
1.4. Надати Огієнку Миколі Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 40 кв.м для   обслуговування  гаража №5-А по                вул.Бутоми,3-В.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 80  кв.м (25 кв.м-під капітальною забудовою, 55 кв.м-під прибудинковою територією), за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.01.12 №14/38 ОСББ «Курортний», з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування  гаража №4-А по вул.Бутоми,3-В.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.01.05 – «охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи» та типу 01.06.23- «інші обмеження»(газопровід, каналізація) на частину земельної ділянки площею 40 кв.м
2.1. Надати Козиреву Ігорю В’ячеславовичу у власність земельну ділянку площею 80 кв.м для   обслуговування  гаража №4-А по  вул.Бутоми,3-В.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
  3.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 44  кв.м (26 кв.м-під капітальною забудовою, 18 кв.м-під прибудинковою територією), за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 26.01.12 №14/38 ОСББ «Курортний», з віднесенням її до земель житлової забудови, для обслуговування гаража   № 6-А по вул.Бутоми,3-В.
          Земельна ділянка має обмеження на  використання    згідно з КООВЗД:
01.06.23- «інші обмеження»(газопровід, каналізація) на частину земельної ділянки площею 11 кв.м
3.1. Надати Пономарьову Сергію Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 44 кв.м для   обслуговування  гаража №6-А по  вул.Бутоми,3-В.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
4. Продовжити громадянці Петченко Олександрі Михайлівні на 3 роки термін оренди земельної ділянки площею 29 кв.м , яка була надана рішенням міської ради від 27.10.04 № 24/14, залишивши її в землях індивідуального гаражного будівництва для подальшого обслуговування індивідуального гаража по вул. Робочій,3.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
      6.  Внести зміни до рішень міської ради:
 
1. У пункті 28 розділу ІІ рішення міської ради від 30.12.10 №2/21            слова «для ведення садівництва» замінити  словами «для обслуговування житлового будинку та господарських споруд».
(Підстава: виправлення технічної помилки).
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.12.12, протокол № 75, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
   Зобов’язати громадян:
 
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві «Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації»;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах» .
 
       7.  Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
 
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В.І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: