Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

28 червня 2021                                                                                     № 559

      

 

 

 

Про обмеження руху та внесення

змін в організацію дорожнього

руху транспортних засобів

 

 

З метою забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту на окремих вулицях міста Миколаєва, відповідно до Закону України «Про дорожній рух», Закону України «Про автомобільні дороги», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України             від 10.10.2001 № 1306, п.2.15 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 №28/10 «Про внесення змін та доповнень до рішення Миколаївської міської ради від 19.04.2007 №12/21 «Про затвердження Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

  1. Заборонити в’їзд у м. Миколаїв великогабаритних та великовагових вантажних автомобілів з 6:00 до 20:00 на ділянці дороги М 14 в межах міста Миколаєва, починаючи з 28.06.2021 на строк проведення ремонтних робіт.
  2. Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в Миколаївській області Департаменту патрульної поліції забезпечити контроль за рухом великогабаритних та великовагових вантажних автомобілів на автошляхах міста та в’їздах у м. Миколаїв.
  3. Департаменту міського голови Миколаївської міської ради (Литвиновій) опублікувати це рішення у ЗМІ.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

  Міський голова                                                                        О. СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 28 червня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: