Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 травня 2021                                                                                        № 372

Про внесення доповнень до рішення

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради від 27.12.2019 № 1370

“Про затвердження Регламенту

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради”

 

 

У зв’язку з необхідністю внесення доповнень до Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради як робочого органу, керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести доповнення до Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 27.12.2019 № 1370 “Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради”.

1.1. Пункт 6.1 розділу 6 “Прийняття рішень” доповнити абзацом другим такого змісту:

“Голосування проводиться за допомогою електронної системи для голосування в режимі поіменного голосування, коли фіксуються результати голосування кожного члена виконавчого комітету та висвітлюються на табло, або без застосування електронної системи для голосування шляхом підняття (непідняття) членами виконавчого комітету рук, крім випадків, зазначених у п. 5.12. Результати голосування оголошуються головуючим на засіданні виконавчого комітету, крім випадків, зазначених у п. 5.12”.

1.2. Доповнити розділом 8 “Конфлікт інтересів”:

“8. Конфлікт інтересів

8.1. Врегулювання конфлікту інтересів у діяльності міського голови, секретаря міської ради, членів виконавчого комітету здійснюється відповідно до Закону України “Про запобігання корупції”.

8.2. Інформація про конфлікт інтересів члена виконавчого комітету заноситься до протоколу засідання виконавчого комітету”.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 13 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: