Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

20 жовтня 2019                                                                                   № 57/403

Про погодження комунальному некомерційному

підприємству Миколаївської міської ради «Центр

первинної медико-санітарної допомоги № 6» намірів

проведення реконструкції нежитлових приміщень за

адресою: вул. Нікольська, 4Б/4

 

 

Враховуючи стан ринку праці (дефіцит медичних працівників), недостатню забезпеченість даної категорії власним житлом, розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 6» від 01.11.2019 № 01-06/1043 щодо намірів реконструкції нежитлових приміщень у житлові із врахуванням при розробці проєктного рішення можливості розташування гуртожитку для проживання медичних працівників, керуючись статтею 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити комунальному некомерційному підприємству Миколаївської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 6» наміри щодо проведення реконструкції нежитлових приміщень в житлові за адресою: вул. Нікольська, 4Б/4, які не задіяні в діяльності сімейної амбулаторії № 4 та не використовуються при здійсненні медичної практики та наданні медичних послуг населенню. Проєктом реконструкції визначити можливість розташування у житлових приміщеннях гуртожитку для проживання медичних працівників в порядку, визначеному законодавством.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, протокол № 136, від 14.11.2019 та на засіданні постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики, протокол № 98, від 22.07.2020.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Малікіна), першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 31 травня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: