Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 23/24 від 2012-12-20

Про створення парку на земельній ділянці, обмеженій вулицями Торговою, Бригадною, Патона, у Корабельному районі м. Миколаєва


Керуючись п. “д” ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України “Про землеустрій”, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.04 № 1094 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду, іншого природоохоронного, оздоровчого, рекреаційного та історико-культурного призначення”, розглянувши погодження з постійними комісіями міської ради, міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Гайдаржи) дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо організації та встановлення меж парку – території рекреаційного призначення, орієнтовною площею 40000 кв.м, обмеженого вулицями Торговою, Бригадною, Патона, розташованого в Корабельному районі м. Миколаєва. Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою.
2. Внести доповнення до Переліку об’єктів зеленого господарства, віднесених до територій рекреаційного призначення м. Миколаєва, який затверджений рішенням міської ради від 25.10.07 № 17/11, по Корабельному району:

№ з/п

Найменування об’єкта загального користування

Адреса знаходження

Площа,

кв.м

Закріплення об’єкта/

статус

31

Парк – територія рекреаційного призначення

Перетин вулиць Торгової, Бригадної, Патона

40000 (уточнити проектом землеустрою)

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради


3. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Гайдаржи) звернутися до комісії з топоніміки з питання визначення назви парку, обмеженого вулицями Торговою, Бригадною, Патона, розташованого в Корабельному районі м. Миколаєва. При розгляді питання врахувати пропозиції ініціативної групи мешканців в частині можливості надання назви парку “Андріївський”.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Гайдаржи В.В., постійні комісії міської ради: з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження (Крісенка), з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота).


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: