Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

12 квітня 2021                                                                                     № 91р

Про погодження завдання на проєктування об’єктів

будівництва головними розпорядниками бюджетних

коштів

 

З метою ефективного використання бюджетних коштів в процесі складання та затвердження завдання на проєктування об’єктів будівництва, враховуючи положення ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування», наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.05.2011 № 45 «Про затвердження Порядку розроблення проектної документації на будівництво об’єктів», ДБН А2.2-3-2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво», керуючись ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Головним розпорядникам бюджетних коштів забезпечити складання завдання на проєктування об’єктів будівництва, у тому числі оголошення процедури публічних закупівель за письмовим погодженням із заступником міського голови згідно з розподілом обов’язків, затвердженим розпорядженням міського голови від 04.01.2021 №1р «Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради», та з міським головою.

2. Головним розпорядникам бюджетних коштів погоджувати завдання на проєктування об’єктів будівництва з генеральним проєктувальником (проєктувальником) після відповідного погодження із заступником міського голови та міським головою.

3. Головним розпорядникам бюджетних коштів здійснювати укладання договорів на коригування проєктно-кошторисної документації за письмовим погодженням із заступником міського голови згідно з розподілом обов’язків, затвердженим розпорядженням міського голови від 04.01.2021 №1р «Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради», та з міським головою.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                                                            О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 14 квітня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: