Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                    № 3/414

Про внесення змін до договору оренди землі для

обслуговування капітальної будівлі  в Інгульському  

районі  м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, погодження з постійною комісією  міської  ради,  керуючись    Земельним     кодексом України, Законами України  "Про  оренду  землі", "Про  місцеве  самоврядування   в  Україні",  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до договору оренди землі, який зареєстровано  в книзі записів договорів  оренди землі Миколаївської міської ради 01.07.2016 за №11110, яким посвідчено право на оренду земельної ділянки площею                 3155 кв.м  (кадастровий номер 4810136900:05:076:0048). Земельна ділянка передана в оренду до 01.07.2026 рішенням Миколаївської міської ради від 17.03.2016 №3/38, замінивши орендаря з громадян Крутоголового Олександра Михайловича на громадянина Власова Євгена Сергійовича, для обслуговування майнового комплексу по вул. Троїцькій,240 Б.

1.1. Припинити громадянину Крутоголовому Олександру Михайловичу право користування земельною ділянкою площею 3155 кв.м  по вул. Троїцькій,240 Б.

Висновком від 26.03.2018 №17-306 управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради погоджує переоформлення оренди.

 Підстава: відповідно до ст. 141 Земельного кодексу  України набуття іншою особою права власності на нежитловий об’єкт, який розташований на земельній ділянці, ст.7 Закону України  "Про оренду землі".

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 14.05.2018,  протокол №83, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати землекористувача:

-  укласти  договір про зміни до договору оренди землі;

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України;

- у разі необхідності проведення реконструкції чи встановлення нового об'єкта, який відповідає цільовому використанню земельної ділянки, питання оформлення дозвільної та проектно-кошторисної документації вирішувати в порядку, визначеному законом.

 

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 17 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: