Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

11 березня 2021                                                                               № 4/5

Про надання згоди на прийняття до

комунальної власності територіальної

громади міста Миколаєва гуртожитку,

включеного до статутного капіталу

товариства

 

Відповідно до ст. 329 Цивільного кодексу України, ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою забезпечення реалізації права мешканців гуртожитку на житло шляхом проведення приватизації кімнат, відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 3Закону України "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків", міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва гуртожитку за адресою:  м. Миколаїв, вул. Кузнецька, 52, включеного до статутного капіталу АТВТ "ФІРМА "АУРА" (код ЄДРПОУ 00307402).

2. Управлінню комунального майна Миколаївської міської ради в десятиденний строк із дня прийняття цього рішення направити звернення до власника гуртожитку АТВТ "ФІРМА "АУРА" (код ЄДРПОУ 00307402)щодо надання згоди на передачу гуртожитку за адресою: м. Миколаїв, вул. Кузнецька, 52 до комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісіюз питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою міста, промисловості, транспорту, енергозбереження, зв'язку, інформаційних технологій та діджиталізації(Іванова), першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова

О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 15 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: