Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/440

Про відмову у відведенні земельної ділянки для

розміщення та обслуговування металевого гаража по

Корабельному району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянину Клименкову Сергію Юрійовичу, інваліду ІІІ групи,  у відведенні земельної ділянки орієнтовною площею 18,8 кв.м для розміщення та обслуговування металевого гаража по пр. Корабелів, поблизу житлового будинку № 12, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 16.09.2019  № 17-2253/4.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 04.11.2019, протокол № 114, на якому рекомендовано погодити.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 

Опубліковано: 15 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: