Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                         № 3/427

Про  зміну цільового призначення земельної ділянки суб’єкту

господарювання для обслуговування капітальної споруди по

Заводському  району м. Миколаєва

 

Розглянувши звернення суб’єкта господарювання, документацію із землеустрою, матеріали інвентаризації, рекомендації  постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення  земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136300:03:006:0068), цільове призначення якої змінюється з «для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»- код згідно з КВЦПЗ: В.02.01 на «для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови» -код згідно з  КВЦПЗ: В.02.09, загальною площею  620 кв.м, яка  знаходиться у власності гаражного кооперативу «Затишний» згідно з договором купівлі-продажу земельної ділянки від 04.10.2018 № 2216  по вул. Чкалова, 169.

Земельна ділянка має обмеження у використанні: 01.05 – “охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи” на частину земельної ділянки площею 13 кв.м.

1.1. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 620 кв.м, яка  знаходиться у власності гаражного кооперативу «Затишний» згідно з договором купівлі-продажу земельної ділянки від 04.10.2018 № 2216, з «для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»- код згідно з КВЦПЗ: В.02.01 на «для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови» -код згідно з  КВЦПЗ: В.02.09 по вул. Чкалова, 169 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.12.2018 № 17-5070.

 Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 10.06.2019, протокол № 109, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати землекористувача:

- одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

- забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин  та екології (Концевого),  заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.   

 

 

Міський голова                                                                                        О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 15 березня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: