Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

27 січня 2021                                                                                        № 60

Про надання дозволу громадянам

ПІБ на укладання договору купівлі-продажу житла 

 

       Розглянувши документи про надання дозволу громадянам ПІБ на укладання на укладання договору купівлі-продажу житла, встановлено, що батько дитини ПІ-помер.

      Відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.32,242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.    Надати дозвіл неповнолітньому ПІБ, р.н., продати  1/3 частки  земельної ділянки яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса, що є його приватною власністю, виручені кошти від продажу земельної ділянки витратити на потреби дитини.

2.    Надати дозвіл законному представнику, ПІБ, надати згоду неповнолітньому сину ПІБ, р.н., продати 1/3 частки земельної ділянки, яка розташована за адресою: м. Миколаїв, адреса.

3.      Зобов’язати законного представника неповнолітнього у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради чеки на  придбане майно.

4.       Попередити законного представника неповнолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

5.     Контроль за виконанням даного рішення покласти на  начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради  Кравченко Ю.В.

 

Міський голова                                                                               О. СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 01 лютого 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: