Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

02 лютого 2021                                                                                          № 3/83

Про надання дозволу на розроблення проєкту

землеустрою щодо відведення у власність земельної

ділянки для будівництва та обслуговування жилого

будинку, господарських будівель і споруд  по

Корабельному району м. Миколаєва (нова

незабудована земельна ділянка)

 

Розглянувши звернення громадянина, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Громадянину Власюку Дмитру Володимировичу надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність, із земель комунальної власності, земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з віднесенням за цільовим призначенням відповідно до класифікації видів цільового призначення земель: В.02.02.01 – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Генерала Попеля, поблизу житлового будинку № 207, з подальшим присвоєнням адреси, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування  Миколаївської міської ради від 19.05.2020                    № 15389/12.01-47/20-2.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології від 01.06.2020, протокол № 123, на якому рекомендовано погодити.

2. Зобов'язати громадянина надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджений проєкт землеустрою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ

 

 Опубліковано: 23 лютого 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: